erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Veckan som gått...

Publicerad 2012-02-03 08:21:30 i Allmänt

Just nu ligger jag och Hilda i sängen och myser. Pappa Ola åkte preces till jobbet. Hilda tuggar på snuttefilten mellan hennes tokprat som hon håller på med och ibland är det till och med roligast att prata med snuttefilten i munnen.

Veckan som gått har varit händelserik. Vi var ute och gick med Katarina i måndags, var på öppna förskolan i tisdags, Hannah kom hit och myste med oss i tisdags em/kväll. Så mysigt att bo i närheten av sina vänner nu, med undantag för några som får ta sig i kragen och flytta hit!

Igår var det babysim igen. Så himla mysigt! Hilda var verkligen i högform. Farmor Gunnel var med och tittade den här gången. Hon har varit här och hälsat på oss några dagar. Roligt!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt. Det är tydligen rätt så kallt. Ola sa att det var -25 grader... Så idag blir det nog ingen långsovning ute för Hilda. Kanske blir en sväng på stan eller också håller vi oss bara hemma och myser. Gunnel åker hem idag, men eftersom vi driver nåt form av pensionat så kommer nästa nattgäster och checkar in redan i afton. Då är det momma och moffa som kommer hit. De ska först roa sig på stan och vill bo här för att inte behöva passa nån buss. Myspys!

Förra helgen var vi på loppis med "fröken loppis" (Katten) och fyndade. Underbart! Det blev inget till pappa, inget till mamma, men tre saker till Hilda. En bok med julsagor för 20 kr, en babypulka för 40 kr och en hoppgunga för 70 kr. Det är bara hoppgungan vi provat och Hilda lever rövare då hon hamnar i den. Nu när hon förstått hur den funkar.

              

Det har hänt en del sedan Hilda föddes. Hon växer och börjar bli en "stor" tjej. Här kommer några bilder där man ser stor skillnad. Bilderna till vänster är då Hilda var nykläckt och till höger har vi bilder från veckan.

               

               

Kommentarer

Postat av: Ma

Publicerad 2012-02-06 21:12:24

Vilken stor tjej! Gillar att busa också, kan man tro, när man ser kortet från skötbordet. Kul tjej! Världens bästa!

Postat av: kat

Publicerad 2012-02-08 10:10:38

moster myser! kul att få rå om er!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela