erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Sommar!

Publicerad 2014-07-08 22:55:39 i Allmänt


Jag märkte att våra småtjejer stack iväg tillsammans en sväng idag. Hmm..? Efter en stund får jag se att de håller på med nåt fuffens i buskarna. Storasyster lär lillasyster att äta rödvinbärskartar. Haha! Så kul att se dem tillsammans!
Annars njuter vi av den härliga sommarvärmen som kommit till oss. Hoppas den är här för att stanna! :)

Lova 1 år!

Publicerad 2014-07-06 22:18:24 i Allmänt

I fredags var det ett år sedan jag blev tvåbarnsmamma. Häftigt! Det är ju helt sjukt vad tiden har gått fort! Lova är 1 år nu!
Det var verkligen en toppendag i fredags. Mycket sol, nära & kära, glada ungar, fina presenter till ettåringen och gott fika! Det bästa var att Lova verkade ha en riktigt bra dag och det var huvudsaken!

Gunga blöja...

Publicerad 2014-07-03 15:37:06 i Allmänt

Det är en krävande och rolig period att vara mamma till två små tjejer - en som blir 1 år imorgon och en som blir 3 år nästa månad. Det som slukar energi är deras starka viljor (som inte ens de själva tyglar) och det som är extra roligt är att utbytet mellan de två blir allt större. Så kul att se när de busar. En dag tidigare i veckan skulle de "gunga blöja" (som granntjejerna säger) och det blev ju riktigt poppis! 

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela