erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Då var man stor då...

Publicerad 2007-05-27 22:15:38 i Allmänt

...hela 23 år. Känns inte så tokigt, trots allt. =)

Onsdagen var en helt otroligt mysig dag. Det började med ett ordentligt träningspass, som gjorde den senare "tillställningen" ännu mera mysig...

Plats: Rickomberga
Tid: eftermiddag
Väder: varmt o soligt
Sällskap: världens goaste
Mat: ost, kex, choklad, vin, vindruvor, frukt o allt som hör till...
Vad?? Jo, min födelsedags-picknick!

                                         Alldeles... alldeles underbart!

                     

Kan man ha det bättre en dag som denna?

Publicerad 2007-05-22 22:39:19 i Allmänt

  • vaknade med en puss o tårta på sängen 
  • picknick-korgen var fylld med godsaker                                                                                        (synd att inte vädret var med oss... hoppas på morgondagen) 
  • skoldag med uppvaktning o en redovisning som gick galegant
  • tårtkalas med Sanna, Evelina o Ola
  • underbart god middag med min älskling
  • kladdkakebak
  • fika med Jonna, Johan, Emma o Ola
  • många fina presenter
  • många fina sms, telefonsamtal o snigelbrev
  • mycket mys

Helt enkelt kan jag sammanfatta den här dagen med att det inte är helt fel att fylla år trots allt. ;)

Från deppowich till gladobert!

Publicerad 2007-05-16 18:12:01 i Allmänt

För två veckor sedan (det var en torsdag) var jag o goa Carro ute o promenerade i Uppsala, mycket snick-snackande o så. Verkligen jättemysigt! Men på kvällen då jag satt i mitt studentrum började jag fundera hit o dit... Hmm... Det var många saker som snurrade i huvudet o bägaren rann till slut över. Jag bokade en resa hem till jämtland för att få medicin mot denna ångest som jag kände... Och medicin fick jag! =) Mys med päronen, en tur till torpet, chaufför, nykter på förfest med våghals o mycket skratt, mysdag m Katten, Johan o Rickard, fika, loppis, akuten. Hann med mycket under den helgen.

                                               


Helgen som var gav mig ännu mer positiv energi. Kontraster att först vara "hemma" i Jämtland till att åka söderut till Skövde... Från ett ställe där våren precis kommit, till ett ställe där sommaren är starkt på g. =)
Mycket mys blev det även denna helg. Fest, utgång, mys, bad, picnic i gräset... Härligt!

                                                         


Helgen ser inte ut att bli sämre... Pensionat Oscarsson öppnar sina dörrar ännu en gång. Fick nyss ett mess att föräldrarna mina sitter i bil på väg mot sydligare breddgrader (Uppsala ja...) På fredag dyker nog ytterligare en gäst upp. Grymlansch!

Ja, jag lovade ju nästan...

Publicerad 2007-05-08 23:25:23 i Allmänt

...att det skulle komma fler bilder från valborgs alla tokigheter.

                
 Champanch-frukost                 Ekonomikum                         Gobit

                
    Nollejentera mina                  Ella mår gott                 söstra mi... (nästan)

                
   En blötpuss till frun...      å en kram till Carro                     piss-paus...

                                    Vilken underbart härlig dag!

Pensionat Oscarsson står nu tomt...

Publicerad 2007-05-02 18:29:22 i Allmänt

I torsdags, fredags och lördags fick "familjen Studentvägen" tillökning. Inte dumt alls. Katten o Madde checkade in på Pensionat Oscarsson, Carro på Hotell Roosen In och Ella tog in på Slink-in. Mycket har vi hunnit med, men underbart är som sagt kort. Alldeles för kort.

 

Mys vid ån, shopping, grillning, Spa m bastu o ansiktsbehandling på Pensionat Oscarsson, tjejsnack, 45 års kalas m allt som hör till (ballongfigurer, fiskedamm o trollkarl), mys hos Jullan & co, söndagsfika på Kalmars, Kina-mat, gemensamma frukostar och Valborg förstås!

 

Valborg, ja vart ska man börja..?

Kvalborg påbörjade vi i bastun med vin o annat smått o gott. Därefter drog vi vidare till Studentvägen 13 o fest hos Oskar o Summer. Inte alls så pjåkigt. Pensionat Oscarsson blev obemannat o endast en gäst återstod den natten. Knepigt? Klockan fyra kom jag i säng den natten o klockan ställdes på sju dagen därpå.

 

Då klockan ringde var det dags att göra sig klar... Efter tre timmars sömn var det lite tungt för Erika att ta sig upp. Men till slut lyckades hon pallra sig hemåt för att sedan inta frukost-fixande på HRI (Hotell Roosen In). Baguetter o champanch (hehe) stod på menyn. Champagnefrukosten inmundigades vid ån i goda vänners lag. SILLA! Då flottar av alla möjliga slag passerat drog vi oss vidare till ekonomikum o där var det som väntat mycket folk. Träffade en massa galna människor o fortsatte att njuta av dagen. Då vi senare på dagen skulle röra oss hemåt för att pyssla på o dricka lite Kahlua fick vi erbjudande om att smyga in på galoppen på norrlands nation. Vilken tur vi hade. Kent han vet vad han gör han... ;) Sedan var det hemgång med pauser på lekplatser o kyrkogårdar som gällde för att slutligen nå målet - en Tjyvens-pizza. Mmm? Sen var det fest på Studentvägen 13 igen. Galenskap! Då hade skaran tyvärr minskat, men det var himla skoj trots detta! =) Då jag o en kompanjon senare på kvällen skulle jobba för att få tillbaka hela skaran igen blev det inte helt som planerat. Skaran minskade ytterligare... Och det blev dubbelbokat på Pensionat Oscarsson. Vilken miss! Festandet fortsattes av vissa enda fram till tretiden. En helt och hållet lyckad Valborg!

 

Då tisdagen kom var det dags för alla gäster att checka ut... Kändes trist att allt det roliga helt plötsligt var över. Men vad gör man? Som hotellägare ska man kanske inte fästa sig vid sina gäster så som vi lyckades göra, vi i "Familjen Studentvägen" alltså.

Säkert mycket som inte kommit med här... Men eftersom helgen avslutades i dimman är det inte så konstigt... Tack alla gobitar för en underbar helg! Ser fram emot sommarens alla tokigheter!

                                  

Kan hända att fler bilder dyker upp... ;)

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela