erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Ola 30 år!

Publicerad 2010-10-11 21:15:29 i Allmänt

Firandet har pågått i flera veckor nu... Tre helger efter varandra i alla fall. =) Det inleddes med ett hejdundrande 90-årskalas (3x30) i Uppsala. Med lekar, mat och dryck, roliga människor och uppträdande av självaste HP (som jag dessutom bokat till mitt framtida bröllop...) blev kalaset riktigt lyckat!

Helgen därpå var det självaste födelsedagen och mina kära svärföräldrar var här och förgyllde den helgen. Riktigt mysigt! Vi var en sväng till Lidköping och Mariestad. Vi lagade god mat och hade det riktigt gott. Min present till Ola bestod av hjärtan som jag spridit ut i lägenheten. Dessa ledde fram till presenten och beskrev vad han skulle ha med sig på vårat äventyr som vi skulle ut på.

        

Helgen som just varit var vi ute på tur. Då Ola fått en gps av mig, så knappade jag in adressen dit vi skulle och han fick inte veta vad målet var förrän vi var framme. Riktigt skoj! =) Bilen bar oss till Sunne och Selma Spa+. Båda blev nog lite chockade då den stora byggnaden uppenbarade sig i de mörka värmlandsskogarna. Där dukade jag upp lite picknick på hotellrummet. Sen fortsatte helgen i mysets tecken. Vi var ute och promenerade, badade bubbelpool, utomhuspool, bastu och hade det riktigt lugnt och skönt. Det kändes riktigt lyxigt! Vi ville helst inte att helgen någonsin skulle ta slut...

        

        

        

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela