erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

En härlig dag!

Publicerad 2012-04-18 21:03:22 i Allmänt

Vilken tur vi haft då vi blev placerade i vår föräldragrupp. Det var tur att vi hamnade i "fel" grupp, då den vi egentligen skulle tillhöra hade startat innan vi flyttade upp. Trivs riktigt bra med dessa goa människor! =) Idag har alla mammor och barn varit hemma hos Emma och Dexter. Vi blev bjudna på god mat, vi har snackat en massa och barnen har varit högt och lågt och överallt. Vi tittade även på lite av Emmas fina alster och det slutade med att jag beställde två dregglisar till Hilda. Har haft en riktigt bra dag och det är så himla kul att se utvecklingen hos alla småttingar. =) Hilda sover sött och har varit oerhört nöjd och trött efter att hon träffat sina kompisar idag. Jag bjuder på några bilder från dagen.

      

              

      

Det var som sagt barn högt och lågt och överallt! Vi fick se upp var vi satte våra fötter. =)

Att utforska världen...

Publicerad 2012-04-12 16:48:07 i Allmänt

   

Hilda är stolt att hon äntligen kan resa sig på alla fyra! Idag har hon trots en dunderförkylning jobbat som bara den för att utforska den här spännande världen. =)

        


   
                                                       Hej kompis!

Påsken 2012

Publicerad 2012-04-09 21:09:28 i Allmänt

     

Vi har haft en härlig påskhelg, full av aktiviteter. Påskhelgen inleddes på skärtorsdagen då Ola slutade lagom till babysimmet. På kvällen åkte vi och mötte upp min bror Johan och hans fru Alejandra som kom med tåg från Göteborg. Jättekul att se dem igen! Fredagen åkte vi till Lit, där vi bott hos mina föräldrar tills idag (måndag). Kändes kul att båda mina familjer hade en långhelg tillsammans att bara umgås och mysa. Långfredagen ordnade vi med ett 89-års kalas. Det var min kära mormor Gertie som vi firade. Det är så kul att hon återhämtat sig efter att hon var sjuk och att hon kan vara den krutgumman hon alltid varit. Påskafton började med att Hilda fick påskägg. Kändes nästan som det var julafton. Påskharen har uppenbarligen, liksom tomten, koll på om barn varit snälla eller inte och Hilda hade varit oerhört snäll. Hon fick massa kläder, en leksak, en påse med majskrokar och en sångpåse. Tack snälla ni! Senare på dagen var vi till torpet och myste. Grillade korv och hade det gott i solen. Sedan åt vi en riktigt god påskmiddag. Vi har ätit gott hela helgen egentligen och bara en sån sak som att varje morgon inletts med att alla ätit frukost tillsammans. Vilken lyx! Hilda har varit förkyld och lite tussig, men vilken tapper liten tjej hon är. Hon har busat, myst och varit den solstråle hon är, trots allt.

                

                

Vi testar mjölkfri gröt från Semper

Publicerad 2012-04-09 17:20:47 i Allmänt

                                

  

Vi har fått äran att testa Sempers mjölkfria gröt! Toppen! Vi valde att prova Havregröt med banan och äpple, från 8 månader. Hilda njöt till fullo av den. Smaskens var det. Det enda Hilda klagade över var att mamma inte var tillräckligt snabb med att mata henne. ;) Vi har än så länge provat den två gånger och första gången tyckte vi att den var lite "blaskig", så andra gången tog vi rågade mått av grötpulvret. Då blev konsistensen bättre. Vi har tidigare provat mjölkfrigröt av andra märken, men det är kul att även Semper tagit fram mjölkfria produkter. Finns tyvärr inte på alla affärer, men det kanske blir så framöver.

Främlingar börjar prata med en

Publicerad 2012-04-02 14:22:19 i Allmänt

Då man blir förälder och har med sig sitt barn, börjar okända människor helt plötsligt att prata med en. Det är himla trevligt egentligen! Men varför ska det krävas ett barn för att man ska prata med varandra i väntrummet på vårdcentralen, i bussen eller på stan?!? Antar att det händer samma sak om man skaffar en hundvalp..? Ett annat ställe som det är helt ok att prata med främlingar är på parkeringen. Om det finns en annan bilägare i närheten uppstår ofta ett samtal. Lustigt det där... Jag var med om dessa saker idag. På vårdcentralen pratade jag med fem helt okända människor innan jag lämnade stället och det hade antagligen inte hänt om inte Hilda varit med mig. Varför parkeringen blir ett samtalsämne vet jag egentligen inte. Men som sagt, jag tycker det är rätt så trevligt. Det sägs att vi människor är sociala varelser, men ibland undrar jag...

       

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela