erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Födelsedag, familjen samlad, Wii - En toppenhelg!

Publicerad 2009-05-27 16:30:04 i Allmänt

Förra onsdagen var det dags för mig och sambon att ta emot nya gäster på pensionatet. Den här gången var det mina föräldrar som passade på att åka hit, då det var långhelg. Och de prickade ju in en alldeles utomordentligt fantastisk dag - den 22 maj. Då fyllde jag 25 år och det firades med pompa och ståt! =) Vi bakade en god tårta, åt god mat och jag fick en massa fina saker. En present har jag ännu inte "öppnat". Jag har fått en spa-behandling som jag inte varit på än. Mmmm... =)

                                http://publishme.se/81707/imagehandler/?go=upload 
                           Mmm, tårtdags!               En av de fina presenterna               Fonduemiddag

På lördagen åkte denna kvartett vidare på nya äventyr. Vi hade som mål att försöka samla familjen Oscarsson. Så vi hoppade in i bilen och åkte till Göteborg där vi hittade min bror och hans fru. Där myste vi i det fina vädret, umgicks och stor del gick ut på att spela tv-spel - Wii! Vi blev som trollbundna. Det var friidrott, bowling, tennis, rodel på en gnu, dans i grupp och spela i grupp som vi höll på. Jag fick rejäl träningsvärk i mina armar och känner fortfarande av det faktiskt! =)

                       
                            Family                                   Syskonkärlek                           Brorsfrugan och jag


                                                
                                Wii - här spelar vi musik                  Avslutar med en blötpuss till er alla

Rundvandring på pensionatet

Publicerad 2009-05-26 12:21:55 i Allmänt

Jag tänkte att jag skulle bjuda er på en rundvandring på pensionat Oscars Annersa.


              Hallen                                          Köket                                     Badrummet
                         

                                                           Vardagsrummet
           

                                    Sovrummet                                                  Sambon på balkongen
           

                                               Vi trivs jättbra i vår lägenhet! =)

Pensionatet öppnar igen!

Publicerad 2009-05-19 18:32:31 i Allmänt

Imorgon får pensionat Oscars Annersa finbesök från norr igen. Ryktet måste ha spridit sig som en löpeld i norr om vår goda service, med tanke på att de flesta gästerna kommer norrifrån. Det är dags för den ena delägarens föräldrar att komma hit och se hur vi fått till det här i Skövde.

Annars har vi det gott. Vi jobbar på. Den ena på hemmaplan medan den andra är i vår hufvudstad och sliter på veckorna. Därför ser vi till att njuta ordentligt på helgerna. Helgen som var har vi byggt lite mer på vårt bo och därefter tog vi oss en tur till Simsjön för att njuta av det fina vädret.

                 

Är det såhär det känns att vara prinsessa?

Publicerad 2009-05-08 14:51:58 i Allmänt

Idag har jag inte gjort mycket vettigt... Eller det beror i och för sig på hur man ser det. Egentligen har jag ju gjort många vettiga saker. Snacka om att jag haft en ego-dag!

Vaknade vid niotiden, låg och slappade en stund innan jag gick upp för att göra några törra grejer, sådana där måsten ni vet. En timme senare var jag klar med det och åt en smaskig frukost i min ensamhet framför tvn. Därefter klunkade jag i mig lite vatten för att orka med min senare plan - ut och springa. När jag kom hem åkte hantlarna fram en stund innan jag stretchade. Lunchen bestod av en broccoli- och morotssoppa, tagen ur frysen (så jag behövde inte ens laga den). Då jag ätit klart, tappade jag upp ett bad med både vatten, skum och olja. Jag satte igång lite mysig musik (Melissa Horn var det som fick bada med mig idag). Någon timme senare klev jag upp som en helt ny person - skönt hår efter en hårinpackning, inte lika torrt ansikte efter min ansiktsmask, nyrakade ben och mjuka filade fötter... Underbart! =)

I och med att jag hör hur regnet slår mot fönstret kan jag med gott samvete vara inne och fortsätta i samma sköna tempo som jag haft hela dagen hittills.

                                       
                                           Nu väntar jag bara på att prinsen ska komma hem...

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela