erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Pensionatet är näst intill fullbokat!

Publicerad 2010-04-29 19:42:01 i Allmänt

För två helger sedan hade jag en god vän på besök vid namn Caroline Norbeck. Helt underbart att få umgås ordentligt - riktig kvalitetstid! Precis som vi så många gånger tidigare gjort. =) Så småningom borde vi bo på samma ort tycker jag. Tror att det är ett vinnande koncept... Eller jag VET!
 
Imorgon checkar två andra godingar in på pensionat Oscars-Annersa. Finbesök från norr. Mina föräldrar är det som ska komma och kolla hur vi fått till det i vår nya lya. Mysigt!

Sen två dagar efter att de checkat ut kommer nästa finbesök från norr. Hannah kommer hit ner för tredje gången. Kan verkligen räknas som stammis nu. Inte illa. Men hon har aldrig tidigare bott på det nya uppgraderade Oscars-Annersa. Spännande att höra vad hon säger. =) Kul ska det bli i alla fall! Sen hoppas jag ju innerligt att hon tänker bli ännu mera stammis till hösten. ;)


Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela