erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Vilken kväll... =)

Publicerad 2007-03-31 11:42:59 i Allmänt

Kvällen började med en mysig tacomiddag hemma hos mig. Jag, Sanna och Evelina. Därefter var det tänkt att vi skulle till Flogsta o festa hos Carro... Men då vi tre sätter igång och snackar finns det ingen hejd... ;) Mysigt! Så vi kom aldrig iväg till festen utan gick direkt till BJ. Där var det lite vin som gällde innan vi intog dansgolvet. Efter en stund kom Carro, Lina och Maria m.fl som varit på korrefesten. Vi dansade fram till tvåtiden och sen drog vi hemåt efter att ha slängt i oss en fet korv. =) Då jag o Evelina entrade mitt lilla hem var det dags att pumpa madrass och som vi pumpade... Haha!

Kvällen bestod av: Mys, god mat, snicksnackande, skratt, alkoholhaltiga drycker, tjejors feta knuffande dansrumpor, sliskiga sluskar, blöt rygg (ser jag ut som en som man ska hälla öl och cider på?), mycket bus!!! =)

Gatt som silla...

Publicerad 2007-03-28 17:18:26 i Allmänt

...å silla som e så gatt! =)

Så känns mitt liv just nu. Jag har haft en toppenvecka!

Förra tisdagen åkte jag ner till Skövde för att skriva hemtenta... Det gick ju bra, tills jag skulle skicka iväg den... Då strejkade datorn. Fick tjorva på med att gå till biblioteket o en massa innan det (förhoppningsvis) fixade sig. Så i fredags var jag nog inte den gladaste tjejen att ha att göra med (men jag tycker Ola lyckades bra trots allt). Resten av helgen i Skövde var toppen! =) Den bestod av sol, fika o glass på stan, the grudge II, en löptur på 8 km (överraskade mig själv lite...), god mat o vin, 3h i badkaret (russin-varning), massa snicksnack o mys.

Kom tillbaka till Uppsala i måndagskväll... Började ny kurs i tisdags. Verkar vara helt ok. Himla lugn, men jag klagar ju inte om det är så att vädret tänker fortsätta såhär. =) Så de senaste dagarna har jag ägnat tid till att storstäda, läsa undan lite litteratur och umgåtts en massa med goa vänner samt njutit av att våren är här!

Ikväll blir det pub! Grymlansch! =)

Sen gör ju våren att Erika blir allt mer kär... tokigt... men mysigt...

En härlig dag, trots allt...

Publicerad 2007-03-21 20:51:26 i Allmänt

"Bättre en pojkvän i Skövde, än en i Lund..." Vad gör du där och jag här??
Ja, det finns ju faktiskt ett svar... Jag sitter i lägenheten i Skövde o plitar på en hemtenta som ska in på fredag... Var alldeles för dyrt för en student att ta sig hit på fredag. och Ola han är ju i Lund o jobbar. Men i morgon kommer han hem. Då blire mys... ;)

Dagen har faktiskt varit bra... Jag borde ha lagt ner mer tid på min hemtenta. Men jag har gjort en del och det kommer ju en dag i morgon också. Om solen skiner har jag svårt att sitta inne o knappra framför datorn.

Dagen i sin helhet har bestått av:
- lite hemtena (blir mer i morgon...)
- lite solande på balkongen (underbart!)
- en löptur (40 min). Jag såg en hel slänt full av tussilago!
- vårkänslor (det spritter i kroppen tack vare solens värme och de gula blommorna)
- ett varmt skummande bad
- tjockpannkaka
- lite kladdkakebak (mmm...)
- och många tankar på min älskling... Kom hem nu!

181599-4

Njut av våren nu hörrni! =)

Det är omöjligt att misslyckas...

Publicerad 2007-03-19 11:05:28 i Allmänt

...då man sätter upp en galen trio som denna. Carro Spanjormagneten Norbeck, Katarina Italianospeaker Kemling, Eja Med en ölvas på bordet? Oscarsson...

Jag har varit hemma i Jämtlandsskogarna i helgen. Heeelt underbart!

Fredag - luncha med mormor o Torsten, shopping med Morschis! ;) Dagen avslutades med en fonduemiddag med päronen mina... Grymlansch gott!!! =)

Lördag - heldag med trion. Fika på the corner, tacomiddag på frösön, drycker och snacks, vidare på fest... Full rulle där, vidare mot stan, bishop, öl, skumma cosmopolitans, öliga vaser, spanska enduro maffiosos, med avslut på donken. En galen dag/kväll/natt, som alltid med dessa töser! Synd att man inte bor närmare dessa gobitar!

Söndag - mys och lugnt hemma, snicksnack med Hannah, Wellington med ma o pa och tågresa...

Nu är jag tillbaka i Uppsala... men det dröjer inte länge tills jag drar igen... I måra blir det hemtentaskriverier i Skövde.

Haft en grym helg! =)

Komplimanger...

Publicerad 2007-03-12 15:54:05 i Allmänt

...är något vi använder alldeles för sällan!

Tänk på de gånger då du fått höra några fina ord, från en väntad eller helt oväntad person.  Det är sådant som gör en himla glad. Det brukar åtminstone jag bli av komplimanger...

Jag tänker berätta om två tillfällen då jag fått komplimanger under den senaste tiden. Det var faktiskt helt oväntade sådana. Det ena var då jag var hemma hos en kompis kompisar. En tjej (som jag faktiskt inte känner speciellt bra alls) kläcker glatt ur sig: "Du kommer nog att bli en av världens bästa lärare Erika! Då du är färdig och har fått jobb och jag fått barn... då får du berätta för mig på vilken skola du jobbar. För jag skulle gärna se att mina barn har dig som lärare." Så himla härligt att höra sådana spontana komplimanger. Det värmer! =)

Jag ringde till min 84-åriga mormor (som för övrigt är världens bästa) efter att jag haft min förra tenta. Jag försökte förklara för mormor att det var som ett prov, då man sitter och skriver i flera timmar (i det här fallet var det fyra som gällde). Mormors svar blev: "Men det är väl ingen konst!" Jag blev ganska förvånad över reaktionen kan jag meddela...  Men därefter säger hon: "Men för dig är det ju inget som är speciellt svårt Erika. Du är ju så himla duktig. Jag tänkte på det häromdagen... Att Erika, hon kan nog allt hon. Du kan ju sy, både för hand och på maskin, du kan laga mat och ta hand om dig själv." Det är sådana ord som man mår gott av att höra. Det fick mig att glömma tentan i alla fall. Min mormor är en av de ärligaste personerna jag vet, vilket kan vara både positivt och negativt... Men i det här fallet var det ju verkligen hur fint som helst!

Så det jag vill ha sagt med det här inlägget är att det är viktigt att säga vad man tycker och att några små ord kan betyda så himla mycket. Att säga till andra människor att man tycker om de, att man älskar de eller att man tycker att de är underbara, fina, mysiga, goa eller vad det nu kan vara är något som man bör göra oftare.

Komplimangera mera... ;)

Myshelg i Göteborg...

Publicerad 2007-03-08 17:07:39 i Allmänt

Förra helgen hade jag en toppenhelg... Jag fick under helgens gång träffa 5 av mina gobitar. =)
Mamma, pappa, Johan, Ale och en snabb dejt med Ola på perrongen i Skövde.
Helgen gick ut på att bara umgås och mysa med familjen. Så härligt! Inte ofta man träffar alla på
ett o samma ställe nu för tiden. Alla är så utspridda... Men det är ju tokmysigt då vi ses i alla fall!

Den här helgen kommer nog också bli bra.
Ola kommer ikväll... Myyyys... Längtar.

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela