erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

5 år...

Publicerad 2010-09-19 20:35:12 i Allmänt

Då jag kom hem efter jobbet i fredags möttes jag av en glad sambo som sträckte fram ett helt underbart sött paket. Det kanske är så att man lär av och blir påverkad av varandra efter 5 år tillsammans..? =) Han hade varit i mina pyssellådor och hittat material för att göra detta till mig. Godbit!
 
 
      

Jag är överlycklig att just jag får vara tillsammans med Ola och vi har gjort mycket skoj under dessa 5 år. Det tänker vi fortsätta med framöver också! Lyckliga jag!

     
     
     

Skattjakten 2010

Publicerad 2010-09-05 19:55:40 i Allmänt

Lördag kl. 06.54 anlände tåget till Östersund. Där blev jag upphämtad av päronen och vi drog raka spåret till fjälls med ett kort stopp i stugan för att anpassa sig till rätt klädkod. En härlig dag med både sol, blåst, fikapauser, renar och flera stopp där vi fick gräva fram vårt guld. Tyvärr var det några rövare som varit där innan oss och plockat åt sig av skatten på flera av våra ställen. Vi avslutade vår dag med tre slitna kroppar och en mil i benen, men nöjda över att få bära hem 35 liter guld! Det är bara en sak jag funderar över... Var höll prinsen till i år? I natt återvänder jag söderut med en del av skatten och tillräckligt mycket fjälluft i mina lungor, för att klara mig till nästa år.

Se upp i backen, herr kantarell!

Publicerad 2010-09-03 15:22:50 i Allmänt

Då var det dags för årets kantarelltur på fjället. I natt lägger jag mig på ett tåg för att vara uppe på fjället imorgon förmiddag. Hoppas skattjakten i år är lika lyckad som den var i fjol. Bjuder på lite bilder från fjolårets tur och återkommer efter helgen då vi ännu en gång fyllt våra korgar...

      
      Fjolårets resultat               prinsen dyker upp varje år            familjen kantarell

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela