erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Pysseldag!

Publicerad 2011-10-27 20:22:14 i Allmänt

Vilken härlig dag vi haft! Jag tänkte då det regnade imorse att det skulle bli en grå och tråkig dag... Men det var just vädret som gjorde att jag och Hilda tillät oss att vara inne och bara mysa. Hilda sov 2,5 h på balkongen och då hon vaknade var hon som en liten solstråle.

      

Jag passade på att ta mig tid till något jag verkligen gillar att göra - PYSSLA! =) Jag tillverkade kort och Hilda var på strålande humör tillsammans med mig. Först låg hon och snackade med mig på sitt lilla vis, sen sov hon en liten stund också.

           

Då det gäller pyssel hoppas ju mamman i det här hushållet att hennes dotter kommer att vilja göra henne sällskap i denna hobby. Trots sin ringa ålder har Hilda redan varit med och pysslat med sin mor. =)

                  

Magen blev en Hilda!

Publicerad 2011-10-13 09:24:11 i Allmänt

Vad livet är underbart, med alla överraskningar och händelser som det bjuder på. Tänk att jag, Ola och Hilda är en liten familj! Det är en oerhört mysig tanke. =) I det här inlägget tänkte jag koncentrera mig på magen, dvs. Hilda före leverans.

Då jag ser gravidmagar på stan kan jag längta tillbaka till tiden som gravid. Vilken härlig känsla det var att få bära runt på en liten kula. Mina händer var ofta placerade på min mage och ännu mysigare när den blivande pappans händer kände på magen. Det var en mycket häftig upplevelse att känna att någon levde i min kropp! Håller med om att det låter lite läskigt, men det var det verkligen inte. Jag är glad att jag fick en så positiv upplevelse av både graviditet och förlossning. Jag mådde så bra och trivdes med livet. Jag och magen levde precis som vanligt. Här bjuder jag på lite härliga bilder från några av sommarens aktiviteter.

                   
9 juli - en månad innan leverans hjälpte Hilda mig att dra upp en gädda ur Valsjön.
3 augusti - 6 dagar innan leverans var vi på torpet i Häggenås och sköt pilbåge.


    


28 juli - 12 dagar innan leverans var det en kanonfin dag. Då var vi ute på en flotte i Gunnarvattnet och njöt av livet. Till och med så att det blev ett dopp. =)

Sen bör jag ju tillägga att det är helt underbart att magen blivit mindre och Hilda är här! Hon förgyller mina dagar, min lilla skatt!

Duktiga tjej!

Publicerad 2011-10-05 16:08:28 i Allmänt

Det sker nya framsteg hela tiden för vår lilla tös, som nu är 8 veckor. Det är så häftigt att få följa ett barns utveckling på det här sättet som jag får göra nu när jag själv är förälder.

Hilda ler, skrattar, "pratar" och hon blir piggare och starkare för var dag som går. Hon tycker nog själv att hon är himla smart, då hon lärt sig fejkgråta/gnälla. Men, som jag sa till Carro tidigare idag, 27 år ska väl göra sitt till, så än så länge överlistar mamman sin dotter. En vacker dag står hon där och är klokare än sin mor (hur det nu ska gå till!?! Hehe...) och lindar mig runt sitt lillfinger.

Igår var vi på öppna förskolan för första, men absolut inte sista gången. Riktigt kul att få se lite andra mammor och barn. Tisdagar är dessutom för barn mellan 0-6 månader, vilket gör att man är i samma sist. Kul!

Bjuder på några fina bilder av lilltösen min, som är en riktigt nöjd och glad tjej.

                  

     

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela