erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Vilken man! =)

Publicerad 2010-05-29 13:43:22 i Allmänt

Jag blir mer och mer övertygad om att jag faktiskt hittat precis den rätta för mig. =)

Det har varit en törr maj i år med tanke på att min karl vistats i Skåne större delen... Men i onsdags natt kom han hem efter sista omgången (sammanlagt 29 dagar i vår). Skönt! Trist bara att jag skulle jobba sent igår, då han var ledig. Men men, så är det. Jag pratade med en kollega igår eftermiddag om att jag önskade att Ola skulle ha fixat middag tills jag kom hem. Jag kom iväg från jobbet strax efter fem och då jag kommer hem ligger min kära på soffan och halvsover. Nej, tänkte jag och började direkt planera middagen i huvudet. Jag lägger mig brevid Ola och slöar en stund jag också. "Jag tänkte att vi skulle ut och äta ikväll, så jag har bokat bord..." Mysigt, planeringen som startat i mitt huvud lade jag ner på en gång och hoppade direkt in i duschen istället. =) Då jag kommer ut från duschen har världens finaste dukat upp med rosa champagne, jordgubbar och choklad. Mmm...

Kvällen blev riktigt lyckad och efter att vi ätit och druckit gott på en grekisk restaurang gick vi förbi ett annat ställe och tog en drink innan vi återvände hemåt igen. Där låg vi i soffan och åt choklad, jordgubbar och snackade skit tills vi somnade i varandras famnar...

Födelsedagsfirande i Jämtland

Publicerad 2010-05-25 21:40:32 i Allmänt

I fredags lade jag mig på ett tåg och somnade... Då jag vaknade var jag på plats i Östersund. Perfekt! Jag möttes av två glada föräldrar som hade med sig en fin sommarbukett. =) Vi åkte till Lit där en lyxfrukost i form av smörgåstårta och lite paket väntade. Inte illa! Det firades under hela helgen eftersom det var både en 26-åring och en 83-åring som skulle firas.

        
        

Helgen kändes riktigt lång då jag hann göra så många olika saker. Var bland annat i stan och shoppade med päronen och mormor, var en sväng till torpet och njöt av tillvaron där, grillade två gånger, hade wii-kväll med päronen och hann med en bonusfika med Ella och Katarna. Mys!

Och för er som hört att det är gott om vatten i norrland, kan jag visa att det stämmer...

   

Ut på tur - aldrig sur!

Publicerad 2010-05-18 22:58:11 i Allmänt

Helgen som just passerat tillbringade jag och karln på västra sidan av gränsen, i Norge. Vi åkte dit för att hälsa på "min norska familj" (som jag jobbade hos 03/04). Det har hänt en hel del med "småsyskona" mina. Minstingen som faktiskt hade blöja på natten då jag var där tidigare, hade nu blivit en riktig tonårstjej med tandställning, 5 cm längre än mig och med 3 storlekar större fötter än mig. Oj oj oj... Mysigt att träffa dem igen! Och jag tror att de godkände Ola också. =) De välkomnade oss både med svensk-norske boller och chokoladekake.

     

Fredagen njöt jag och Ola av lite egentid i ett soligt och varmt Oslo. Vi vandrade över Karl Johans gate, promenerade upp till Frognerparken, åkte trikk (spårvagn) ner till Aker brygge för att avnjuta en god middag och en pils på en uteservering. Därefter var jag ju tvungen att gå in i köpcentret "Oslo city" (där jag och Carro tillbringat några timmar) för att återuppliva lite minnen.

               

     

Lördagen var vi ute på tur med delar av familjen. Då var det Holmenkollen och fika på Frogner setern som gällde. En helmysig helg!

                                                      

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela