erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Mmm...

Publicerad 2012-11-26 17:48:17 i

Kunde inte bli en bättre middag idag! Potatis, lax, vitlök, soltorkade tomater, västerbottenost och ruccolasallad. Mmm...

Trött och sliten...

Publicerad 2012-11-26 16:45:17 i

Efter två tuffa nätter, kom en tredje... I natt höll Hilda mig vaken mellan 02.30 och 05.00. Sen var det inte bättre än att jag hade ställt väckarklockan på 05.30 för att öppna på förskolan. Så idag har jag varit lite seg... Inte så konstigt. Hoppas kommande natt blir lite bättre då det gäller sömnläget. Men, trots allt blev jag oerhört glad av det jag fick se då jag kom hem!

Fart och fläkt!

Publicerad 2012-11-21 16:15:48 i

Det är fart och fläkt på vår Hilda, trots sjukdom och elände. Magsjuka en gång i månaden låter vi inte bli till en vana. För 6 veckor sedan var Hilda och Ola sjuka och sen söndag em har Hilda varit magsjuk igen. Jag hade också en liten släng men är tillbaka på jobbet idag. Sitter nu i personalrummet och laddar för en arbetskväll. Här bjuder jag på en bild på vår tös, nöjd att hon fått på sig mössan på egen hand. Hur är det möjligt att fortfarande ha sådan energi, trots att man är magsjuk?

Tittut!

Publicerad 2012-11-16 17:30:59 i

Kommer hem efter en lång arbetsdag och lång arbetsvecka... Möts av en solstråle som snabbt placerar sig på hennes favoritställe för tillfället.

Trevlig helg allihopa!

Mys med Hilda

Publicerad 2012-11-15 18:46:20 i

Ikväll myser jag och Hilda. Pappa Ola är iväg och träffar lite kollegor. Just nu latar jag mig på en filt på golvet och Hilda rumlar runt lite överallt. Hon springer förbi lite då och då. ;) Klättrar, myser och springer en liten tur... Härliga unge!

Dags för ett nytt inlägg nu va?

Publicerad 2012-11-13 18:20:55 i

Tiden rusar nästan ifrån en. Hilda också... Hon är 1 år och 3 månader och det är full fart. Hon har glömt hur man går... Nu är det springa eller klättra som gäller.

Förändringar i livet och jag jobbar för fullt. Jag fick ju nytt jobb under mammaledigheten och trivs riktigt bra på Primus.

Nu testar jag att blogga från min iPhone. Fått kommentarer om att det var allt för länge sedan jag uppdaterade och att den här appen ska underlätta bloggandet framöver. ;)

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela