erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Min familj

Publicerad 2014-04-22 19:08:12 i Allmänt


Jag har haft fantastiskt mysiga dagar med min familj under påskhelgen. Idag återgick vi till vardagen. Johan och Ale åkte tillbaka till Göteborg. Ola började jobba igen. Tyvärr i Sydafrika den här veckan, så han åkte redan 05.15 imorse. Nä, fel av mig. Imorgon återgår vi till vardagen... Vi har ju haft finbesök idag. Först Johan och Ale (innan de åkte) och sedan kom min mormor hit. Så kul att hon är så pigg nu, trots sin ålder på drygt 91 år.

Lill-Gertie och Stor-Gertie - en åldersskillnad på drygt 90 år!

En härlig påskhelg!

Publicerad 2014-04-20 21:35:17 i Allmänt

Jag har haft en riktigt bra påskhelg med mina nära och kära! Vi har varit ute en massa, lekt, varit på torpet och promenerat.

Vi har tillbringat helgen i Lit hos mina föräldrar. Min bror Johan och hans fru Alejandra har varit "hemma" från Göteborg. Så himla kul! Vi har även passat på att umgås med min momma och hennes bror Torsten, Så mysigt när hela familjen är samlade! 
På påskaftonsmorgonen hade vi haft besök av påskharen. Den dök upp flera gånger under dagen, men sprang fort så vi hann inte se den. Den hade lämnat ägg under rumsbordet, bakom bilen och sista gången ringde påskharen på min telefon och sa att den lånat Hildas cykel. Haren berättade att den lämnat tillbaka trehjulingen utanför huset. Toppen! 

Hon drog iväg till Blåkulla?!

Publicerad 2014-04-16 08:20:02 i Allmänt

Min stora tjej börjar verkligen bli stor! Idag skulle de ha påskfest på förskolan och Hilda tyckte det var kul att få klä ut sig till påskkärring. Hilda är en tjej som gillar rutiner och vill helst inte ha några stora förändringar. Så igår peppade jag henne att de skulle få klä ut sig på förskolan och vi provmålade oss faktiskt igår, både hon och jag. :) Idag ville hon gärna måla sig och klä sig som en påskkärring. Kul!

En händelserik helg!

Publicerad 2014-04-13 21:07:53 i Allmänt

Fredagen var det dags för en så kallad "vardagsmiddag" igen. Den här gången blev det en fredag då alla var så upptagna under veckan. Vi var i Bringåsen och blev bjudna på en riktigt god hamburgertallrik och créme brule till efterrätt. Då Viljar fyllt 1 år hade vi förstås med oss ett paket.
Lördagen var vi och provade ut en bilstol till Lova (som vi sedan beställde på nätet), vi röjde i trädgården, klippte äntligen ner de risiga buskarna (både ölandstok och rosenbuskar), vi bakade blåbärsbullar och nöt- & mandelfria biskvier samt att vi hade en riktigt mysig kväll hemma med familjen. 
Idag (söndag) har vi fortsatt att röja i trädgården. Bort med allt risigt ris till majbrasan. Skönt! Vi har varit ute på lekplatsen och lekt med en massa barn i området. Mitt på dagen åkte vi till mina föräldrar i Lit för att sova över till imorgon, för då kommer det hantverkare till oss som ska fixa iordning vårt duschrum på nedervåningen. Spännande!

Cykeln är här!

Publicerad 2014-04-07 21:52:56 i Allmänt

Det är tur att jag har så bra hjälp! ;)

Cykeln var så bedårande som jag hoppats på. Kul! :) Nu hoppas jag att den är skön att cykla på också.

En mysig helg i Gärdnäs

Publicerad 2014-04-07 07:45:33 i Allmänt

I fredags packade vi in oss i bilen och åkte 18 mil norrut, till barnens farmor och farfar i Gärdnäs. En rätt så lång väg att åka, men vi passar på att åka en tid då vi åtminstone tror att barnen ska kunna sova. Det gick jättebra! 

Väl framme tog vi det mest lugnt, var ute och gick, åt god mat, hälsade på tuppen, var ute och lekte m.m. Jag och Ola följde med en barndomskompis till Ola och åkte skoter och fiskade lite. Kul med lite äventyr utan småtrollen också. 

Nåt annat som barnen har roats av är förstås katterna. Jag tror att Sluggo och Messi var rätt så nöjda då vi åkte igår. ;) 
När vi var på väg hem åkte vi in i Lit en sväng för att gratta min mormor som fyllde 91 år igår. Vi åt middag hos mina föräldrar innan vi åkte hem.

Hos "mommamomma" undersökte Hilda hennes smyckeskrin, vilket slutade med att hon fick ett halsband. Nöjd och glad tjej: "Hilda fyller år!" ;)

På tiden?!

Publicerad 2014-04-02 13:49:58 i Allmänt

Min nuvarande cykel, som för tillfället har punktering på däcket, fick jag då jag gick i åk 5. Den är alltså 18-19 år eller nåt. Helt otroligt egentligen! Idag tog jag mig i kragen och gjorde en chansning. Jag beställde en ny cykel på internet. Jag ser verkligen fram emot att få hem den. :) Spännande och jag hoppas att den är lika fin som den ser ut!

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela