erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

En helg full av mys...

Publicerad 2008-04-26 22:40:51 i Allmänt

Började myset redan i onsdags med en bio. Såg filmen varg med Peter Stormare. En film som för mig betyder lite extra i och med att det är filmat från Valsjöbyn, där min familj har stuga. Såg till och med skymten av stugan våran 2 ggr. =)


I torsdags var jag och karln min ute på picknick i finvädret. Fyllde min fina korg med filt, ost, kex, vindruvor o annat smått o gott. Man må ju passa på att mysa med kärleken sin...

                                                                 
                                                                    


I går morse (i fredags) bestämde vi oss för att vi skulle göra nåt utöver det vanliga, så vi tog en tur till Åland. Vi återkom till Uppsala i eftermiddag (lördag). Så det blev en så kallad "Lillsemester" i Mariehamn. Underbart mysigt! Fasen vad man ska vara nöjd ändå...


                                                             

                                                    

                                                                Liver leker trots allt! =)


(Herr Ågren har varit o stört både mig o karln några gånger under helgen. Vi gör allt för att skrämma iväg den där elakingen... Men anar att han stör mig lite extra under morgondagen....... Typix... Tur att man har en hel del att se fram emot veckan som kommer!)

Objuden gäst på pensionat Oscarsson...

Publicerad 2008-04-15 21:56:55 i Allmänt

Det finns många gäster som jag blir helnöjd och toppenglad av, då de dyker upp här på pensionatet! Ni får gärna komma hit lite oftare... men nu för tiden är det en gäst som dyker upp allt oftare och han dyker upp då man minst anar det. Jag gör verkligen allt för att hålla honom borta - låser dörren, verkar upptagen, håller mig hemifrån... men han hittar igen mig hur som helst. Hans malliga namn är Herr Ågren! Du hör ju bara hur det låter... Vetskapen av att han är nära gör att man får ont i magen. Han är nonchalant, elak och påminner en om saker man helst inte vill tänka på... För tillfället tror jag han snurrar runt på flera ställen här på Studentvägen. Vad ska vi göra för att skrämma iväg honom? Om ett tag (inte allt för länge) ska vi nog få honom att besöka någon annan. Jag tycker inte jag förtjänar en så pass objuden gäst som honom. Andra förtjänar det bättre!


De tillfällen då inte Herr Ågren är på besök är allt frid och fröjd! Då mår jag riktigt bra. Idag har varit en typisk sådan dag, men då har han antagligen varit och stört någon annan...


Ni som vet att ni är välkomna på pensionatet mitt kan väl se till att dyka upp lite oftare, för då kanske Herr Ågren förstår att han inte har en plats på mitt fina pensionat!

Idag är det en bra torsdag...

Publicerad 2008-04-10 19:00:29 i Allmänt

Jag vet egentligen inte varför jag är på så bra humör just idag... Men skönt är det! =)

Vaknade upp kl 05.45 av att min gröngubbe skulle masa sig upp o kila iväg till jobbet. Mysigt att spontanträffas lite... Det är vi ju inte särskilt bortskämda med, jag o karln. Man får passa på då det är bara 6-7 mil mellan oss. Snart är det desto mer... Jag somnade förstås om o vaknade 3 h senare.

Jag har varit i skolan mellan ett och fem o det har gått bra, så det gör ju att man blir glad! =)

Ikväll har jag inget alls inplanerat... hmm... Kan göra vaaaad jag vill... Kanske pyssla med kort, göra halsband eller något annat som får mig att må gott! =)

Ut med det gamla, in med det nya...

Publicerad 2008-04-03 21:48:08 i Allmänt

...ut med vinterjackan, in med vårjackan.
Har redan hunnit äta en cupidosallad o myst i solen nere vid ån. Underbart!

                                 

...ut med två gamla kurser, in med två nya kurser.
Har haft två 7,5 poängstentor inom loppet av en vecka! Underbart då kurserna ligger parallellt... (eller inte...). Men nu är det gjort o vi skålade bort tentorna rejält. Härligt! =) Nu har två nya kurser kört igång. Ingen rast o ingen ro...

...ut med förkylningen, in med pigga Erika.
Jag och "söstra mi" var ute o joggade i stadsskogen idag. Underbart skönt... Tyvärr lite kallare idag. Men jag tror att solen o värmen kommer tillbaka snart. Duktiga var vi i alla fall. =)

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela