erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Borta bra, men hemma bäst!

Publicerad 2011-05-30 13:46:55 i Allmänt

Nu har vi gjort den värsta biten med vår flytt. Alla saker är på plats i Jämtland och lägenheten i Skövde är städad och klar. Nu inväntar vi bara att få hämta nycklarna till vår lägenhet på Frösön. Det ska bli så skönt då vi får in våra saker där! Just nu känns det som vi har saker lite här och där... Men det ska väl bli ordning så småningom. 

Igår kom vi upp till Lit med det sista flyttlasset. Mina föräldrar har varit på plats under helgen och hjälpt oss med både städ- och bärhjälp. Skönt! Vet inte hur vi löst det annars... Det kändes lite knepigt att lämna Skövde, men bara jag kommer igång med jobb och lägenheten är vår och allt, så känns nog allt som det ska. =)

Jag har två lediga dagar innan jag börjar på mitt nya jobb. Spännande! Men det är en del att fixa med ändå... Jag ska snart iväg till mödravårdscentralen för att skriva in mig, på nytt. Min journal med alla papper från Skövde ska registreras här. Det lär nog ta ett tag... Sen ska vi väl lyssna på hjärtljud och ta lite prover också. Kul! =)Bye bye Skövde...

Vecka 30 - 75 dagar kvar...

Publicerad 2011-05-25 21:17:44 i Allmänt

Nu är våran lilla krabat inte så liten längre... Om man ska gå efter medelvärden så är den just nu ca 40 cm lång och väger nästan 1500 gram. Det är ju helt galet! Och röra sig, det kan den! Helt otroligt att jag går runt med ett litet liv i min mage - ofattbart!

Tiden rusar och det är mycket som händer... Heeela tiden! Jag bor och jobbar min sista vecka här i Skövde nu. Två arbetsdagar kvar. Det har känts lite vemodigt, men just nu känns det mest bara bra. Ola har redan flyttat och börjat jobba uppe i Östersund, vilket gör det hela lite lättare. Lägenheten känns tråkig och det känns lite ensamt här. Längtan efter min kärlek har nästan aldrig varit större.

Imorgon kväll kommer mina kära föräldrar hit. De ska stötta oss i flytten, då jag inte ska bära nåt tungt och vi har en hel lägenhet att städa. Vi har börjat med en hel del redan, putsat lite fönster, tagit golvbrunn, ugnen, torkat några köksskåp osv. Men det är ju en hel del kvar att städa trots det. Är oerhört tacksam för den hjälp vi kan få.


        
          17 december 2010                     10 mars 2011                        24 maj 2011

Njuter av vår och värme

Publicerad 2011-05-04 19:25:54 i Allmänt

Efter påsk följde min kära svärmor med oss till Skövde. Då vi jobbat under dagarna har hon fått roa sig på egen hand. Men då väl helgen kom och vi var lediga, bestämde vi att vi skulle njuta av att våren och värmen dykt upp. Vi var ute och promenerade på uppe på Billingen, åkte till Hjo och strosade nere i hamnen, åt god mat och hade en riktigt bra helg. Nu har hon återvänt till Jämtland igen... men snart kommer vi efter.

        

                 

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela