erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Mys- och pysseldag

Publicerad 2013-11-13 13:21:39 i Allmänt

Då Hilda haft en jobbig natt med mardrömmar är det skönt att kunna ta ledigt en dag från förskolan och vara hemma och slappa. Pyjamasen var på fram till lunch. Vi har lekt på Hildas rum, läst böcker sittandes på pottan och vi har pyssat ihop en marackas av en tom toarulle och ris. Det gillades! :) Nu sover båda tjejerna ute i blåsten. Hoppas de vaggas gott en liten stund till! 

Vintern är här! :)

Publicerad 2013-11-11 13:48:46 i Allmänt


Det var två glada tjejer jag fick med mig ut idag. Snö och kyla gjorde att vinterkläderna fick provas för första gången den här vintern. Toppen! Efter att vi lekt på två av de lekplatser vi har i närheten gick vi en sväng. Vilket härligt läge vi bor på! Precis intill vårt hus rinner semsån och vi bor nästan nere vid Storsjön. Härligt!

Hildas feminina sida..?

Publicerad 2013-11-09 21:18:18 i Allmänt

Igår var Hilda och inventerade mommamommas smyckeskrin och idag hittade hon ett läppstift som hon provade. Hon är så himla go! 


Finbesök och rulla runt

Publicerad 2013-11-06 18:20:09 i Allmänt

Idag har vi haft finbesök! ...och då menar jag inte rörmokaren, utan finaste Viljar och Carro! Lova blev så till sig att hon vände sig från rygg till mage för första gången. Wiihooo! Hilda vaknade lättare än vanligt då hon hörde att Caga och Tida var här (men var var Keskis?! På bobbe...) Lyckan var gjord då alla var på Hildas rum och lekte! :)

Bilder på småtrollen, innan Hilda vaknade. 

Hilda & Lova

Publicerad 2013-11-04 07:45:54 i Allmänt

Vad jag älskar dessa två tjejer! Jag är så glad att jag har Hilda och Lova!

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela