erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Här ska det hända grejer...

Publicerad 2010-02-28 10:04:05 i Allmänt

I helgen har jag och sambon haft flytt i fokus, vilket kommer hålla i sig ett tag. Nyckeln har vi fått, så vi har tillbringat tid i båda lägenheterna. Vi har tagit mått på en massa olika saker, för att planera hur vi vill ha det och vi har kollat på de tapetprover vi fått med oss. Det är inte helt enkelt att välja tapeter, men samtidigt är det himla skoj! Tror vi börjar bli klara med våra val. Imorgon ska vi lämna in beställningen för att få arbetet gjort så fort som möjligt. Nu vill man ju bara flytta in. =) Idag blir det nog lite flytt av förrådsprylar, för att känna att man är igång.

       

Förändringar på pensionatet!

Publicerad 2010-02-24 14:40:49 i Allmänt

Ägarna har länge haft i tanke att utöka och uppgradera pensionatet lite. Vi kommer att byta lokaler inom samma område, precis som vi önskat! Våra gäster kommer att få det lite större, lite bättre. På fredag skriver vi kontrakt. Vi återkommer om när vi öppnar vårt nya pensionat.


     

För övrigt äger jag pensionatet tillsammans med en helt fantastikt man. =)

Vinterpromenad i Skövde

Publicerad 2010-02-21 19:07:35 i Allmänt

Vi norrlänningar, som numera bor söderut, har verkligen haft möjligheten att känna oss som hemma i vinter. Det är helt galet vad mycket snö det har varit här nere i södra Sverige och kallgraderna har hållt i sig. Helt underbart har det varit, förutom att det blir lite smått kaotiskt då det kommer mycket snö här. Beredskapen är inte som "hemma". Idag var jag och sambon ute och gick i vinterlandet Skövde. Bjuder på lite tjusiga bilder från promenaden. Vissa förare har lite jobb att göra innan de kan åka en tur med sin bil. ;)

  

         

Nytt år och tiden rusar...

Publicerad 2010-02-06 16:13:57 i Allmänt

Förra året kan sammanfattas med förändring och äventyr. Från student till lärare. Från Uppsala till Skövde. Från särbo till sambo. Från flickvän till fästmö. 25 år hann jag passera. Jag och Ola var dessutom ute på äventyr flera gånger. Två kryssningar - till Helsingfors och Åbo. I somras var vi ute på en ordentlig resa. Från Lit till Narvik via Höga kusten tillbaka till Lit, med stopp i bl. a. Arvidsjaur, Kiruna, Nikkaloukta, Boden, Luleå, Piteå, Bönhamn och Norrfällsviken. I julklapp fick jag en ny kamera som gör att bilderna här på bloggen kan bli ännu bättre. =)

   
  

Ett fantastiskt år har det varit och jag känner på mig att det här kommer att bli bra det också. Det har ju redan skett en del förändringar. Bland annat så har jag bytt jobb. Jag arbetar just nu på en förskola, i en annan del av stan, på en småbarnsavdelning där barnen är 1-3 år. 4 veckor har redan gått... Oj, vad lärorik den första tiden på jobbet har varit! Jag har fått nya arbetsuppgifter och nya kontakter.

Här i Skövde har vi i år upplevt och upplever en ordentlig vinter. Idag fick jag höra att Skövde ligger på andra plats då det gäller snödjup. Inte illa! =) Bilden är tagen för två veckor sedan och därefter har det snöat flera gånger.
  

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela