erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Varför göra något halvdant..?

Publicerad 2007-06-21 14:44:12 i Allmänt

Sen jag kom hem förra tisdagen har jag sett till att göra saker och ting ordentligt...

* Myst ordentligt (Alltid...)
* Festat ordentligt och där ingick även att vi drack sjöng ordentligt ;)
* Tränat ordentligt (kommit igång riktigt bra. Kul!)
* Arbetat ordentligt (2 dagar på fritids... senare blir det 5 veckor...)
* Slappat ordentligt (Underbart!!!)
* Just nu väntar och längtar jag ordentligt. Karln min borde dyka upp om ett tag! =)

Mer kommer... och ordentligt är det enda som gäller... För varför ska man göra något halv dant..? ;)

2 år har gått...

Publicerad 2007-06-11 21:02:01 i Allmänt

...sedan jag flyttade till Uppsala och började min utbildning. Galenskap vad tiden rusar! Bara tre terminer kvar nu, innan jag är fröken på allvar...

Idag är det en typisk mellandag. Jag har städat och tvättat och legat ute en "sista dag" (den här våren) på playan. Har haft det ganska lugnt och skönt... Men nu börjar jag känna mig klar. Har precis packat... Fyy vad svårt det är. Vad ska man ha med sig då man ska vara borta i 2,5 månader?? Jag har nog med mig alldeles för mycket... men men, vad gör det då? =)

Måste erkänna att det känns lite konstigt att åka härifrån och veta att man ska vara borta så länge, samtidigt som det känns oerhört skönt! Det är som att lämna ett liv som man har här och möta ett helt annat liv med helt andra människor. Klockan 14.00 i morgon kliver jag av tåget i Östersund! =)

I helgen var det Stockholm marathon - en himla rolig tillställning! Även i år ställde en oerhört taggad grupp med galningar upp, med ett stort och viktigt mål med dagen... Att heja och göra människor glada! =) Många galna löpare ställde upp. Det var en fruktansvärt varm dag för att springa marathon och det var många av löparna som hade det riktigt jobbigt. Min dag slutade oväntat på ett hotell där jag delade säng med Ola och Birger. Det var ju inte helt fel. Och hotellfrukosten smakade mycket bra... (Gratis är gott! =) ...)

Nu är sommaren här på allvar! Är så himla glad!!! =)


                                       

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela