erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Sådant som...

Publicerad 2008-06-29 22:31:22 i Allmänt

...gjort mig glad idag:
* Sjukgymnastik - grannen Lina har kollat igenom mitt knä och satt en diagnos. Så nu vet jag vad jag ska göra för att bli bra!
* Karln min ringde - guuud vad jag längtar efter honom nu. Han sa att han kommer hem två dagar tidigare, så snart kan man säga att det bara är 2 veckor kvar... Återstår bara att få någon att jobba för mig de två dagarna.
* Svärmora ringde - alltid kul då folk tänker på en och hör av sig för att höra hur det är.
* Kommentar från okänd - det är alltid skoj då folk kommenterar ens blogg! Ta det som en pik alla läsare och följ Lottas exempel! ;)
* Rabarberpaj, sol och värme - nu känns det som att sommaren är här! Hoppas det håller i sig...

                                 

...gjort mig mindre glad idag:
* Min egen klantighet - skulle vara duktig att klippa gräset åt mina föräldrar innan de kommer hem från Grekland. MEN! Jag klippte av sladden till gräsklipparen, vilket ledde till att en säkring gick i huset... Bytte propp, men sladden och gräsmattan får bli ett senare problem.

Midsommarhälsning...

Publicerad 2008-06-18 20:15:12 i Allmänt

I morse då jag satt och läste ÖP (ÖstersundsPosten) vid frukostbordet, dök en något oväntad bild upp framför mina ögon. Det var en midsommarhälsning från Jämtarna i Afghanistan. Karln min sitter längst ner till vänster. Skoj! =) Det var en hälsning till nära och kära... jag tar åt mig. =)


Stolt lillasyster!

Publicerad 2008-06-18 20:06:58 i Allmänt

Min storebror har verkligen gått och blivit stor! I helgen var jag i Göteborg, som gäst på min brors bröllop. Det var verkligen huuur fint som helst! En väldigt lyckad helg!

Fredagen - jag, mamma, pappa, Magnus (min kusin) och Iréne (Magnus tjej) packade oss in i vår bil och styrde mot Göteborg. Då vi kom fram åt vi middag hemma hos Johan och hans nuvarande fru Alejandra. =) De hade ju "bara" fem gäster sedan innan. Så det blev fullt hus. Men vi fem från Lit såg till att bo på ett hotell istället.

Lördagen - den stora dagen! =) Bröllop i stadshuset, spårvagnsresa (där jag fick i uppgift att vingla runt med champagneflaskor och bjuda alla gästerna). Sedan var det dags för middag på restaurangen Linné-terassen. Det blev en riktigt lyckad kväll med både gamla och nya ansikten.

Söndagen - Picknickdags med de bröllopsgästerna som orkade sig upp. =) Men vädret tillät inte picknick i det gröna... Det fick bli hemma hos det nyblivna brudparet istället! 


                         
                 ...innan...                        ...vigseln...                       ...efter...                     ...spårvagnstur...

                        
               ...några av gästerna...              ...jag och brorshustrun...          ...familjen Oscarsson...

Sommarlov!

Publicerad 2008-06-11 11:12:54 i Allmänt

Jag har haft en helt underbar start på mitt "sommarlov". Ola kom hem på sin första ledighet den 28 maj. Jag skrev sista tentan den 29 maj och då jag skrivit klart var vi på resia och bokade en sista minuten till Marmaris i Turkiet. Dagen därpå drog vi iväg... En vecka av värme, sol, bad, äventyr, kärlek, god mat, drinkar, mys och en massa galenskap!


Ledighet
- Hotellet, stranden och poolen.


         


Äventyr
- Minaret, anfiteater, utsikt över Marmaris, båttur till Ichmeler, marknad och gamla stan.

         

         

         


                                          Vi har haft det heeelt underbart!

                                                 

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela