erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se…

Publicerad 2009-06-21 12:05:07 i Allmänt

                                

Årets midsommarafton var en riktig utflyktsdag. Jag och karln min började dagen med att packa en matsäck bestående av en smarrig sallad, ananas, saft och lite kakor. Picknickfilten och hela kittet var med. Vid 12.30 hämtade vi upp ännu två utflyktssugna Skövdebor. Målet för dagen var traditionellt midsommarfirande vid Läckö slott. Det var många som hade tänkt samma sak! Parkeringsvakter stod med en meters mellanrum och viftade hejvilt till alla trafikanter. Vi såg dessutom ett typiskt karlgnabb, då den ena parten stod i vägen för den andra som tutade… Vilket ledde till att den första slog näven i motorhuven på bilen och förare (den andra parten) hoppade ut och gastade några (antagligen inte helt genomtänkta) ord. Lite kaotiskt. Men väl på plats var det riktigt mysigt! Vi hittade en plats, där vi bredde ut våra filtar och dukade fram vår mat. Det var uppträdanden, midsommarstången skulle upp och det hela avslutades med dans. Men! Eftersom det här skulle sändas i tv på kvällen, så var det inte vi som var där som var de viktigaste åskådarna. Vi fick till exempel vara med om att de tog ner midsommarstången en minut efter att den hade satts på plats. Producenten var inte nöjd helt enkelt så de reste stången på nytt. =) Vi avslutade vår vistelse där med en promenad runt det fina slottet.

På kvällen samlades samma kvartett för en trevlig kväll med grillning, god mat och dryck och en massa skitsnack. En riktigt lyckad midsommarafton!

 

Kramsjuk - kan man sjukskriva sig för det..?

Publicerad 2009-06-10 19:03:47 i Allmänt

                                                              Längtar efter
                                                              Älsklingen min
                                                              Nåt helt
                                                              Galet mycket!
                                                              Tur
                                                              Att veckan
                                                              Rusar fram…
 
                                                   

Två veckor känns himla länge då man är ifrån den som betyder allra mest… samt att vi bara ha setts på helgerna de senaste sex veckorna. Det ska bli riktigt mysigt att Ola äntligen kommer hem på fredag.

En vecka in always-country...

Publicerad 2009-06-08 16:15:15 i Allmänt

Ikväll bär det av igen. Jag lämnar Jämtland för att åka tillbaka till Skövde. Där ska jag jobba ett tag till innan jag kan ta mig lite ledigt och återvända till norr (men då tar jag med sambon).


Jag har haft en toppenvecka och hunnit med riktigt mycket. En sammanfattning:


  • Onsdag: (Anlände tidigt på morgonen). Hälsade på min fina mormor och då mamma slutade jobba åkte vi till Häggenås och hälsade på Torsten (mormors bror).
  • Torsdag: Hälsade på Hannah som var barnvakt åt hennes brorson. Ett riktigt litet bustroll. =) Därefter var jag på Eastern och åt buffé med Kat, Ella och Rickard. Mysigt! Då vi ätit gick vi till Pause, drack en kaffe och fortsatte snacka skit. =
  • Fredag: En heldag med mamma på stan. Shopping, mys och fika. Alltid lika kul!
  • Lördag: Var på marknad i Lit innan jag, päronen och mormor åkte till Torsten på torpet och fikade. På eftermiddagen kom Torsten och mormor hit och åt middag innan jag skulle på fest. Kvällen avslutades med utgång på Marité. En riktigt rolig kväll!
  • Söndag: Jag och päronen åkte till Krokomsporten för att kolla lite. Blev shopping av högsta grad. De hade riktigt mycket fina grejer. Skoj! Sen stod förstås tennis på schemat! Därefter grillning.
  • Måndag: Hannah kom till Lit och hälsade på. Så vi var ut och fikade på ett café här och sen var jag och hälsade på mormor en sväng. Nu ska jag snart laga mat åt mina föräldrar så vi hinner äta innan det är läge för mig att åka.

Ha re gott så länge! =)

Jag har och jag ska...

Publicerad 2009-06-01 21:46:27 i Allmänt

Jag har...
* ...fått jobb i höst! =)
* ...fått kontakt med en go tjej som heter Evelina, här i Skövde
* ...tillsammans med sambon, varit på after work med Evelina och hennes Andreas (i fredags)
* ...tillsammans med karln min, varit i Bolougnerskogen och haft picknick (igår)
* ...blivit delägare av ett tält idag (som ska användas flitigt!)
* ...just varit iväg och vaccinerat mig mot TBE (första dosen)

                  

Jag ska...
* ...njuta av att vara ledig flera veckor i sommar (30 juni - 10 augusti)
* ...packa lite innan jag lägger mig
* ...åka norrut imorgon! =)

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela