erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

På Storsjöbadet med tía Ale!

Publicerad 2012-07-23 18:13:58 i Allmänt

Idag har familjen Oscarsson/Andersson varit på Storsjöbadet med tía Alejandra. Som vanligt trivdes Hilda i vattnet och vi hade en toppendag!

             .

             

Ringmärkt för andra gången...

Publicerad 2012-07-19 20:48:29 i Allmänt

Nu är jag ringmärkt för andra gången i mitt liv, men den här gången såg jag till att fixa det själv. =) Jag känner mig oerhört stolt och jätteglad över mina ringar. De symboliserar de två viktigaste personerna i mitt liv!
 
   

  

  

Jämtland har finbesök!

Publicerad 2012-07-14 09:27:43 i Allmänt

Senaste tiden har vi njutit av finbesöket som anlänt Jämtland och som kommer att förgylla fjälluften i 10 dagar till! Det är min bror och hans fru som kommit upp från Göteborg och vi har sett till att träffa dem så mycket som möjligt, då vi inte ses så ofta annars. Hilda njuter av tillvaron och myser med morbror och tía.

För en och en halv vecka sedan tog hon sitt första steg och nu övar hon mest hela tiden. Hennes rekord är ca 15 steg nu. Kul! =) I Lit har hon övat utomhus med min gamla "läragå-vagn", för det är svårt att inte ha nåt stöd då underlaget är så ojämnt. 

Vi har även besökt "mommamomma", för att ge henne lite energi. =) Både Hilda och min mormor blir jätteglada av att få ses. Nedan bjuder jag på ett "bild-regn" från den senaste tiden. Hilda blir mer och mer en myspropp och vill kramas och pussas en hel del! =)

        

                


        

        

Valsjöbyn

Publicerad 2012-07-05 22:09:44 i Allmänt

Den här veckan har vi varit i vår fina stuga i Valsjöbyn - Hildas premiärtur dit! Vi har haft det riktigt bra. Vi har bland annat flyttat gungställning och fiskat. Alla i lilla familjen fick en varsin gädda - Hildas var lite mer kramgo än de andra. =) Ola tog en öring på 4,5 hg och jag en på 8,5 hg. Kul! 
 
   

        

             

   

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela