erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Har du sett Herr Kantarell?

Publicerad 2008-08-27 11:22:52 i Allmänt

Morgonen efter kräftkalaset (i lördags) var det bara till att pallra sig upp vid 06.15. Med kudden i högsta hugg satte jag mig i bilen och sov någon timme extra. Några timmar senare var vi på plats i de jämtländska fjällen för att utföra dagens uppdrag - kantarellplockning! Vi hade en helt underbar dag. Härlig natur, fint väder, "exotiska" djur och himla mysigt! Är det konstigt att man trivs bra i Jämtland?

  Herr Kantarell m familj                   Ma & Pa                             Visst är det fint?
    
    En söt fjällemmel                  Renarna som följde oss             En "kungsgroda"!
   
  Fikapaus - ett måste!                            Mmm...                     Dagens skörd - 25 liter!
   

Mys med brudarna...

Publicerad 2008-08-26 20:22:55 i Allmänt

För en vecka sedan styrde jag, Jonna, Carro och Katarina vår kos mot nordvästra Jämtland. Vårt första stopp blev ostcaféet i Skärvången. Många goda ostar som mättade våra magar. Vi satte oss åter i bilen och styrde mot Valsjöbyn. Där turistade vi, åt god mat, drack vin, kollade OS, snackade skit, släppte av Jonna på andra sidan gränsen (Första gången i Norge) och myste i stugan. På vägen hem slank vi in på ett sidospår för att äta vår lunch vid ansättåns canyon.

        

Efter denna 2 dagarstur var det dags för den årliga kräftskivan. Underbart! Dagens ros går förstås til fixifixarn Carro. Det var en ovanligt lugn kräftskiva för att vara vår kräftskiva. Men vi sjöng och åt och drack och hade det väldigt mysigt!

               

Härligt att ha fått rå om er ordentligt innan vi på nytt sprider ut oss över landet...
Tur att jag har frun i alla fall!

Saknar...

Publicerad 2008-08-01 14:24:38 i Allmänt

I söndags åkte karln min tillbaka till Afghanistan... Trist. Han hade då varit hemma i 11 dagar. Grymt skönt att få rå om varandra lite igen. Idag är saknaden enorm. Tur att veckan var så bra, så att jag har mycket att se tillbaka på.


Fiske, tältning o mys i Gärdnäs...
           

           

                      

Hjortronplockning...

           

Mys i Valsjöbyn...
           

Ser fram emot september då vi får ses igen!

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela