erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Maj - vilken sommarmånad!

Publicerad 2013-05-31 09:42:00 i

Njuter av sommar och sol! Maj har bjudit på riktigt härligt sommarväder!

Mycket händer, som vanligt...

- Jag och Ola har varit en helg på Storhogna högfjällshotell och tagit hand om varandra lite extra.
- Vi har planterat i trädgårdslandet på torpet.
- Morsdag och födelsedag har firats! Lucky me! :)
- Vi far runt och kollar på husvisningar och drömmer oss bort.
- Magen växer och det är 37 dagar kvar till beräknad ankomst. :)

"Tittis babaaa!"

Publicerad 2013-05-16 07:26:04 i

Idag badar vi Snuttis. Så skönt att Hilda har två och att hon accepterar att de måste bada ibland. Nu var det läge, då lejonsnuttisen inte hade den ljuvligaste doften precis. Så den fick sig en omgång igår. Idag är det tigerns tur.

Idag mår vi bättre på Bergsgatan, efter en bra natt. Det behövde vi efter Hildas febertopp. Hon var riktigt skruttig och jag hoppas att det gick över så fort som det verkar...

Ska jag verkligen bli mamma?

Publicerad 2013-05-13 14:09:35 i

Livet är bra knepigt. Det ena leder till det andra och det förändras hela tiden. Idag är jag hemma och slöar - tar hand om mig... Snart ska jag pallra mig till Hildas förskola och hämta henne.

Tänk att jag snart ska bli mamma, igen! Det känns helt galet. Många funderingar snurrar i huvudet. Inser att Hilda börjar bli en stor tjej och tänk vad stor hon kommer vara i juli!

Kvalitetstid med dotra mi!

Publicerad 2013-05-08 12:53:26 i

Första dagen med graviditetspenning... Knepigt, men så himla skönt! Just nu sitter jag i solen på balkongen och njuter av en kopp kaffe och lite glass med hjortronsylt. Hilda ligger och sover i vagnen.

Idag fick Hilda vara ledig med mig och vi har haft en kanonmysig förmiddag. Då pappan i huset drog på jobbet tog vi en långfrukost och planerade dagen. Sedan klädde vi på oss och var ute i badhusparken och lekte redan vid nio. :) Tomt, men Hilda var helnöjd. Sprang från den ena aktiviteten till den andra utan någon som helst väntetid. ;) Därefter blev det en tur på stan som innebar lite shopping och lunch på törners.

Det är så kul att Hilda är så stor att man kan börja umgås med henne på ett helt annat sätt. Är så lycklig att jag har henne! Nu är det vila som gäller för två nöjda tjejer här på Bergsgatan.

Vad mycket vi har framför oss!

Publicerad 2013-05-05 12:36:19 i

Våren är här! Jag har 2 arbetsdagar kvar (för den här gången)... Nu väntar ett "nytt" liv. Spännande!

I helgen är jag och Hilda med momma och moffa, då Ola är i Skövde och jobbar. Idag har vi varit ute på gården och lekt. Så himla mysigt! Längtan efter ett eget hus blir allt starkare... Här bjuder jag på lite bilder från dagens aktiviteter.

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela