erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Minisemester på Öland

Publicerad 2010-06-27 20:38:27 i Allmänt

I torsdags packade jag och Ola bilen och siktade på att åka mot östkusten. Inga färdiga planer, men tält och packning var med för att vi skulle klara oss över helgen. Då vi åkt en stund fick jag ett himla trevligt samtal. Jag blev erbjuden en fast tjänst på en förskola. Så himla skoj! Bra start på helgen! =) Vi bestämde oss att vi skulle åka till Öland, då ingen av oss tidigare varit där. Då vi kom över bron beslutade vi oss för att åka norrut. Det slutade med att vi hamnade i Böda hamn. En lugn camping nere vid en helt fantastisk strand. Vi solade och badade (kallt!), hyrde cyklar och åkte ut på äventyr, promenerade en hel del, spelade spel, besökte puben "Kapten Blåskägg" och lagade god mat. Korten längst ner är från vår midsommarmiddag. =) Vi hade en helt fantastisk liten minisemester som avslutades med att vi åkte förbi Vimmerby där Carro och Eskil m.fl. hade firat midsommar. Kul att få träffa de lite också! =) Nu är vi hemma och myser då vi tänker tillbaka på vår resa.

      

     

     

Här händer det grejer...

Publicerad 2010-06-24 09:00:04 i Allmänt

Den här veckan har varit så lång, trots att det bara är torsdag idag. Tur att jag är ledig idag och att jag har mycket att se fram emot. På tre dagar har jag hunnit med tre olika anställningsintervjuer. Nu är det bara att gå och vänta och hoppas.

Idag packar jag och Ola bilen med tält, sovsäckar och annat för att åka ut på tur. Ut mot kusten ska vi i alla fall, sen får vi väl se vad destinationen/-erna blir. Det ska bli riktigt skoj att åka iväg ett tag och bara njuta av sommaren som faktiskt verkar vara här för att stanna ett tag nu.

Nästa vecka jobbar jag min sista dag på Ekängen. Känns trist måste jag säga. De tackade av mig och två andra som ska sluta då vi firade midsommar i tisdags. Blödig som man är var det rätt tufft... En kvart senare skulle jag dessutom på en anställningsintervju.

För övrigt tycker min karl att jag har många skor. Vi diskuterade det häromdagen och han sa att jag helt säkert har 50 par i alla fall. Jag var inte helt övertygad. Men det var han, så han gick ut i hallen och skrattade till efter en stund... "På dörrmattan står det nio par... Sen har du en hel del i skohyllan, i klädkammaren och uppe på vinden. Tror du fortfarande att du inte har 50 par?" Hahaha! Kanske ska undersöka om han faktiskt har rätt...

Glad midsommar på er!

                                   

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela