erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Vackra vita vinter...

Publicerad 2008-03-28 09:43:46 i Allmänt

Här är lite bilder från påsken 2008. Jag förstår mer och mer varför jag saknar jämtland...


                 
                                                 


                                          


"Ju äldre man blir desto klokare blir man..."

En vecka har gått...

Publicerad 2008-03-19 23:42:36 i Allmänt

Då har man varit hemma i en vecka då... Känns inte som jag hunnit med speciellt mycket egentligen. Mycket av tiden har jag tillägnat min hääärliga mattebok (Ja, eller Carros). Jag har tenta på tisdag... Men det börjar kännas helt ok nu faktiskt. Hoppas att känslan håller i sig bara...

Sen har jag sett till att mysa med nära o kära. Det kommer jag ägna ännu mer tid åt innan jag återvänder till Uppsala. Jag sitter just nu o väntar på karln min som är på väg hit... Men jag får nog vänta 2-3 timmar till. Går nog o lägger mig innan.

Sov så gott och glad påsk på er alla godbitar!!! =)

Egentligen...

Publicerad 2008-03-10 19:56:42 i Allmänt

...är ett rätt så härligt ord egentligen.

Just nu borde jag egentligen packa, plugga och plocka ihop på mitt rum... Så om man tänker efter så är egentligen ett rätt så ångestladdat ord. Men, ordet egentligen betyder ju samtidigt att man valt bort tråkiga måsten, för att göra något annat. Det kan handla om att vila, fika med vänner, sitta vid datorn o häcka, skriva blogg (som det nu blev i det här fallet) eller något annat som man hellre vill ägna sin tid åt.

Nu ska jag ta tag i min packning... Trots att det kan vara rätt tråkigt, så är det ju egentligen rätt så mysigt om man ser framåt till det som följer. I morgon åker jag hem till Jämtland! =) Det ska bli så mysigt! Jag har tagit påsklov, trots att jag egentligen har lektioner i veckan... Men jag väljer att plugga i Lit istället för Uppsala fram till påsk. För det är där jag egentligen vill vara just nu... Snart så bär det av! =)

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela