erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Mysdag i Lit

Publicerad 2013-06-29 21:14:53 i Allmänt

Idag har vi varit i Lit och provat den fina sandlådan som "Totatch" (dvs. moffa) snickrat till Hilda. Den funkade utmärkt att leka i! Vi har även haft några kaffebjudningar i min gamla lekstuga, som även den är byggd av Hildas moffa.
 
Höjdpunkten idag var nog trots allt då mommamomma Gertie och Torsten kom förbi för att fika. Så mysigt! Då passade Hilda på att sparka boll med Torsten också! Kul!
 
 
 

4 år som ringmärkt!

Publicerad 2013-06-27 21:19:05 i Allmänt

Ännu en dag att fira! Jag och Hilda lagade trerättersmiddag tills Ola kom hem från jobbet. En bukett till mig från Ola och en till honom från mig. Mysigt! Nu hoppas vi bara på en påfyllning i kassan, då vi ska skrapa triss.

Kvällens meny:
- Avokado med räk- och apelsinröra
- Ädelostfylld kycklingfilé med ugnsrostad potatis samt en sallad med tomat och fetaost
- Vaniljpanacotta med jordgubbar

Kärlek

Publicerad 2013-06-25 13:55:20 i Allmänt

Det är rätt lustigt det jag går igenom just nu. Enligt tidtabell ska det om tolv dagar dyka upp (eller dimpa ner) en liten människa som jag kommer att älska mest av allt i hela världen. Lika mycket som jag redan älskar både Hilda och Ola. Jag kommer ju inte dela upp den kärleken, utan det kommer ju bara bli mer. Häftigt!

Kul med respons! :)

Publicerad 2013-06-18 11:16:45 i Allmänt

Eftersom jag idag fick oväntad respons på min blogg måste jag ju se till att göra ett inlägg. Kul att du läser den Evelina Käll! :)

Det börjar närma sig stora förändringar för familjen Oscarsson/Andersson. Är i v. 38 nu och har börjat känna av (vad jag tror är) förvärkar. Hade inget sånt med Hilda, men med den här lilla vilden... BB-väskan börjar ta form, vaggan är bäddad, babyskyddet står redo. Så nu är det ok att komma ut. :) Men jag tycker inte pyret behöver ha någon brådska, för jag trivs med att vara gravid och tiden går så fort! Är glad att jag mått så bra hela tiden, precis som då jag väntade Hilda. Det känns ofattbart att vi snart kommer att vara fyra i den här familjen, men oerhört kul och spännande!

Vi laddar genom att slöa, ta på skyddsutrustning och prova bebisens grejer. ;)

Sångsamling såhär på kvällskvisten?

Publicerad 2013-06-01 21:17:06 i

Ikväll nattade vi Hilda som vanligt, satte oss i soffan och misstänkte att hon somnade på en gång, då det blev helt tyst... Men efter en stund drog hon igång med att sjunga "lilla snigel" för full hals. Sen var det nån annan sång. Jag och Ola funderade vad som hände där inne, men tillslut blev det tyst. Jag smög in och kikade om hon somnat. Fattade först inte var Hilda var... Såg att nåt var på kudden, men det var inte Hilda. Där satt delar av hennes gosedjur uppradade. Misstänker att hon haft sångsamling med dessa innan hon slumrade till. Sötunge! :)

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela