erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Snart färdigflyttad...

Publicerad 2010-03-28 11:59:14 i Allmänt

Mycket ska fixas då det är flytt på g. Sedan i torsdags har vi i alla fall bott i vår fina nya lya. =) Det är så himla mysigt. Då min rygg strejkat ett tag och fortfarande inte är åter till dess rätta jag, fick Ola ta två kollegor till bärhjälp. Det tackar vi och bockar för! Då vi är klara med allt ska jag lägga in bilder, så ni får se hur vi bor.

Just nu är jag i den gamla lägenheten för att kolla över vad som händer på internet. Vi har inte möjlighet att koppla upp oss i den nya lyan än. Knepigt då jag är en sån som ofta sitter framför datorskärmen. När jag ändå är här ska jag dessutom packa de sista kartongerna så att det bara är att köra över dessa efter påsk.

Min andra hälft har nyss tagit bilen och dragit norrut. Känns redan lite tomt, då vi haft en helmysig helg tillsammans. Men på onsdag får jag åka efter. =) Jag ska först jobba lite och gå till sjukgymnasten. Det ska bli riktigt mysigt att få träffa hela familjen igen!

Att vara hemma...

Publicerad 2010-03-17 13:25:32 i Allmänt

kan vara jätteskönt, mysigt, roligt och alldeles... alldeles skitjobbigt! Jag är just nu ofrivilligt hemma pga en rygg som gick ut i strejk ordentligt för drygt en vecka sedan. Nu undrar jag bara vad han vill uppnå med den här strejken. Besök hos sjukgymnast, läkare, knaprande av värktabletter, en hel del tid på värmedyna, försiktiga promenader och sköna varma duschar är vad som kretsat runt mig den senaste veckan... Det är sådana här tillfällen man inser hur bra man har det annars. Det kanske är det ryggen vill påminna mig om. Just nu längtar jag efter att få komma tillbaka till mina härliga kollegor och mina små guldklimpar på jobbet. (Jag ska aldrig klaga då jag får gå till jobbet mer). Jag längtar dessutom efter att få sova i min säng tillsammans med min kärlek. Senaste tiden har jag sovit på soffan, då den är hårdare än sängen. Och nu är kalrn ute på övning. Typiskt! Men jag har ju i alla fall sällskap av våra husdjur som växer sig större och större. Snart är dammråttorna uppgraderade till bävrar och jag kan bara se på. Tur att Ola kommer hem imorgon.

Dessa underbara blommor fick jag av karln min. =) Var det för att jag har en elak rygg? Hade han dåligt samvete för att han skulle iväg sämsta möjliga tidpunkt? Är det bara för att han är så underbar och älskar mig mest av allt? Eller en kombination kanske... ;)Nu är det i alla fall bättre (peppar peppar). Jag gör mina övningar och gör ALLT för att bli bra så fort som möjligt. Sjukskriven den här veckan och sen ska jag tillbaka på 50 % mån-ons nästa vecka. Wiiiho! =) 

Härliga söndag!

Publicerad 2010-03-07 11:02:37 i Allmänt

07.30 rrrring, rrring, rring... Dags att kliva upp för att hinna med allt vi ska göra idag.

Just nu följer jag vasaloppet från sängen. Vid sidan av mig har jag min trogne lagkamrat. Jag blev nyligen uppvaktad med en dukad frukostbricka i knät. Undrar om han tyckte jag behövde mer energi för att orka hela vägen till Mora? Härligt med helg! =) Då vi åkt klart ska vi bege oss ut en sväng, eftersom det är helt fantastisk vårvinter här nere nu. Igår blev det en promenad runt Karstorpsjön, får se vad det kan tänkas bli idag. I eftermiddag ska vi fortsätta med det vi påbörjade igår. Rensning bland flyttkartongerna på vinden. Än så länge har vi fem hela flyttkartonger med skrot. Skönt att bli av med! =)

       

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela