erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Ut på tur - aldrig sur!

Publicerad 2009-02-26 10:46:16 i Allmänt

Det var ett ordspråk jag lärde mig under det året då jag bodde i Norge. Jag tycker att det är ett helt underbart uttryck som stämmer in väldigt bra i många lägen. Jag älskar att "vara ute på tur". Allt ifrån att cykla iväg och ha picknick i närområdet till att åka på längre resor och upptäcka nya ställen.

I morgon ska jag och karln min ut på tur. Vi ska först åka tåg till vår fina hufvudstad och där åker vi lite tunnelbana för att komma till båten som ska ta oss ut på havet. Det ska bli så himla mysigt. Två gånger tidigare har vi varit ute och åkt båt:

                                                      Estland - Tallin 2007
         

                                                    Åland - Mariehamn 2008
         

                                    Och nu väntar Finland - Helsingfors 2009
                                                 
                                                      Ut på tur - aldrig sur!

Mmm...

Publicerad 2009-02-23 21:21:48 i Allmänt

Det fortsätter att hända grejer här hos oss... Vi fortsätter med vår inrednings- och köpnoja. Men det är kul och det blir fint.

I fredags var jag ut med jobbet och svirade lite. Kul! Vi spelade bowling och åt god mat. Jag blev 2a i bowlingen och ingick i det bästa laget vilket ledde till presentkort på bowling. Det var en riktigt trevlig kväll!

I morgon är det ju fettisdag, så jag och sambon bakade semlor igår. Här får ni ett smakprov:

                                                   

En liten paus...

Publicerad 2009-02-17 14:26:29 i Allmänt

Här på Grenanders gata ligger vi inte på latsidan precis... Fullt ös mest hela tiden. Det är nästan så att det är som en rast att komma till jobbet. Nu har jag varit ledig i en vecka ungefär. Men imorgon ska jag tillbaka och busa med gobitarna där.


Idag håller jag på med lite allt möjligt. Jag har varit ute på en löptur, jag skriver brev, bakar bröd, städar och plockar med allt som ska fixas. Det blir mer och mer ordning hela tiden. Igår gjorde jag och sambon ett rejält ryck. Vi bar undan gamla möbler, satte de nya på plats, var iväg till "tippen" med en massa skrot och däremellan tvättade vi också... Trots att det är mycket som ska fixas, så är det ju mysigt att hålla på med. Vi får till det så fint. Då vi börjar känna oss klara, så kommer jag att lägga ut bilder här.

                                               
                                                       


Jag har mycket att se fram emot. Mars kommer att bli en månad då det händer massor! =)

  • Helsingfors - Nästa helg ska jag avnjuta min examenspresent tillsammans med sambon på en kryssning till vårt grannland.
  • Helgen därpå kommer Hannah hit och hälsar på. Mysigt! Hon ska hit på öppet hus på SLU i Skara där hon kanske ska börja till hösten. Onsdagen återvänder hon norrut.
  • Två dagar senare kommer Jonna hit för att hälsa på en snabbis innan vi drar vidare till Jönköping på hallaballo. Skoj!
  • Sen går det två helger innan svärmora mi kommer hit och ska se hur vi har det. Det ska bli mysigt att hon kommer hit nu när vi fått till det så fint. Kanske ordnat upp sig ännu mer till dess.
Så kommer mars månad se ut. Kul att det händer lite grejer! =) Varför sprida ut roliga händelser då man kan ta alla på en gång? Men jag räknar ju med att det kommer att hända en hel del andra roliga saker i vår också.

Jobba och inreda

Publicerad 2009-02-13 19:07:33 i Allmänt

Till mina trogna läsare måste jag börja med att be om ursäkt... Jag antar att ni är nyfikna på vad som händer här i Skövde. Och anledningen till att jag inte skrivit på länge är för att jag har ganska fullt upp. Jag jobbar och står i (vissa dagar) och de dagar som jag inte jobbar försöker jag få ordning på lägenheten.


Igår eftermiddag drog jag och sambon iväg till Ikea i Jönköping (trots att inte Carro fanns i stan) och köpte lite mer möbler. Dagen har gått ut på att skruva möbler medan karln min varit och jobbat. Så nu har vi en ny soffa, en fåtölj, ett soffbord, ett skåp med en vitrindel, en tv-bänk. Skoj! Den gamla soffgruppen och soffbordet är borta. Vi lade ut det på blocket och vips, så var det borta. Nu är det bara den gamla tv-möbeln och ett vitrinskåp som ska säljas innan vi får ordning på det här stället. Just nu badar vi i både kartonger och möbler. =) Kartongerna ska vi göra något åt nu på en gång.

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela