erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Massa mys!

Publicerad 2008-09-25 22:28:13 i Allmänt

Nu har karln min varit hemma på sin sista leave innan han återvänder i december. Vi har haft en hel underbar vecka! Synd att det blev två dagar kortare än tänkt, bara för att de inte har hela plan där nere... hmm... Var jätteledsen då Ola ringde o sa att han var kvar i Afghanistan, då jag visste att han skulle ha varit på resande fot. Men det löste sig trots allt. Han kom hem. Bättre sent än aldrig! =)

Första helgen var vi i Sthlm och myste. Heeelt underbart! Vi tog in på hotell och lyxade till det med champagne och grejer. Och heeelt perfekt att där fanns ett badkar. Vi orkade oss inte ut och äta middag som tänkt. Det blev en sallad från 7eleven istället, som inmundigades i sängen. Underbart helt enkelt!

Onsdagen den 17/9 var det dags för en alldeles speciell dag. 3 år tillsammans! Vad sjukt fort tiden gått! Och jag är fortfarande så himla kär att jag nästan blir nervös då vi ska ses... =) Vi firade genom att äta en god middag på Tzatsiki.

Den andra helgen som Ola var hemma var det dags att styra vår kos norrut. Morschis fyllde ju 50 år. Inte alls dumt! Perfekt att Ola var hemma också då och kul att Johan och Ale också kunde komma till Lit! =) Vi firade morschis genom att mysa med lite plock, skumpa och paket hemma på eftermiddagen och sedan en helt underbar middag på "En liten röd". Jag tror att Morschis var helnöjd med firandet.

            

Efter 4 år...(!)

Publicerad 2008-09-11 19:09:21 i Allmänt

...fick jag träffa dessa gobitar igen! Jag är så himla glad att jag hade möjlighet att vara med på Auroras konfirmation. För er som inte visste det sedan tidigare, så jobbade jag som aupair i Norge år 2003-04. Jag hade ett rikitgt bra år hos den här härliga familjen som jag nu fick möta igen. =) I helgen var det verkligen full rulle. Allt rullade på precis som det skulle och Auroras konfirmation blev mycket lyckad! Mycket skratt, lite tårar (pga. fina tal), tokigheter och mys. Det tokigaste var nog trots allt att under kvällens gång skulle alla gästerna skriva på den nyrenoverade toaletten. Det låt tuschpennor där inne och man fick skriva nån fin hälsning till Aurora på väggen eller insidan av dörren. =) (Obs! De ska byta ut tapeten så småningom(!))

Jag kan säga att de stora förändringarna i familjen var att barnen blivit lite längre och huset ganska mycket större. Annars var allt sig likt. Alla var så underbara och glada som vanligt! Det kändes som att jag knappt lämnat dem Man känner sig så omtyckt och välkommen i det huset! Det här är som en extra-familj för mig. =)

                                    
                  Jag och barnen                     Konfirmanden                        Gästerna 
                                                             med stolta föräldrar          prydde toalettväggen

                                      
                            Glada småsyskon                           Många fina tal hölls

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela