erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Det var ju en sak till...

Publicerad 2009-07-10 17:27:18 i Allmänt

...som hände lördagen den 27 juni 2009. Jag och min sambo gjorde nåt av det största jag någonsin gjort - vi förlovade oss! Men jag har sparat att skriva det här eftersom vi ville hålla det hemligt tills vi kom upp till Jämtland och träffade föräldrar och svärföräldrar. =) Vi ville se reaktionerna istället för att bara höra de genom en telefonlur. Och eftersom vi även vet hur fort ljudet på djungeltrumman sprider sig är det inte många som vetat något innan våra päron. Det har varit himla kul att höra reaktioner från både familjemedlemmar och vänner.


Men ni undrar förstås var, när och hur själva förlovningen skedde också, eller hur? Jag har ju redan berättat att vi var på spa och myste riktigt ordentligt och att vi senare på kvällen var ut och åt en riktigt god middag, men vad hände däremellan???


Vi var hemma i vårt lilla kärleksnäste och hade dukat upp med champagne, färsk ananas och lite annat småplock. Tända ljus och en mysig stämning spred sig i rummet. Det var ett helt fantastiskt ögonblick som jag aldrig kommer att glömma. Eftersom de flesta av er som läser här vet att jag är en äkta känslomänniska, så kan ni ju ana hur det blev då Ola satte ringen på mitt finger. Jag såg varken min hand, ringen, champangen eller min nyblivna fästman... Det var alldeles för mycket tårar däremellan. Men det var förstås tårar av lycka! Då jag lugnat ner mig kunde även jag trä ringen på Olas finger. Därefter njöt vi av det känslostorm som blåste genom lägenheten och vi studsade runt på rosa moln medan vi skålade i champagne.

             

En helg utöver det vanliga

Publicerad 2009-07-01 11:21:12 i Allmänt

Helgen som var tål att berättas om. Jag och Ola bestämde oss för att ha en riktigt mysig helg tillsammans, vilket vi lyckades riktigt bra med måste jag säga. =) Fredagen var ganska lugn. Ola jobbade till halv åtta och därefter slöade vi bara i soffan och laddade upp för resten av helgen.

Lördagen inleddes med en god helgfrukost tillsammans med min sambo. Sen blev det en sväng till stan innan vi skulle iväg på Spa uppe på Billingen. Där njöt vi ordentligt av att bara ta det lugnt och mysa i flera timmar. Den rygg- och nackmassage, som jag fick presentkort på då jag fyllde år, var riktigt skön. Mmm… Då vi kände oss tillräckligt avslappnade och nöjda åkte vi hem, fortsatte ta det lugnt och mysa samt att vi piffade till oss lite för att gå ut och äta. Vi var på Mango’s och åt deras grilltallrik med ox-, fläsk- och kalkonfilé som serverades med tzatziki, grillade grönsaker och vitlöksfriterade potatisar. Maten avnjöt vi med lite rött vin i våra glas. På vägen hem gick vi förbi Willys och köpte lite smått och gott för att kunna sitta någon timme på balkongen och fortsätta vår fantastiskt mysiga dag. Med en varsin Ishcoff (som min mormor säger om Irish coffee) och glass med punsch & russin satt vi och hade det gott och snackade skit i värmen på balkongen. =) En riktigt lyckad dag!

             

        

Dagen därpå (söndag) tog vi oss en tur till Hjo och gick runt och njöt av värmen i hamnen, kollade på båtar, åt glass och hade det gott. Därefter åkte vi hem och grillade. Man ska väl njuta då det är sommar va?

        

        

Visst är det härligt med uppskattning?

Publicerad 2009-07-01 10:39:24 i Allmänt

Igår arbetade jag min sista dag innan semester. Underbart skönt samtidigt som det känns lite vemodigt med tanke på att det var sista dagen med just dessa barn och personal. Efter sommaren ska jag arbeta på en annan avdelning.

Jag har ju jobbat en termin nu och personer har tackat mig för mitt arbete och att jag bemöter dem på så bra sätt och att de kommer att sakna mig och så. Det är ju helt underbart att höra att folk gillar det jag gör, både stora och små. Jag har fått så mycket fina sommarpresenter av dessa härliga människor, vilket jag verkligen inte hade väntat mig.

      

Fick dessutom en blötpuss på kinden innan jag skulle gå från jobbet igår. Den kom från den sexåriga kille som kallat mig gos-smulan den sista veckan. =)

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela