erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Det är nästan overkligt...

Publicerad 2007-04-25 17:56:05 i Allmänt

Vilka underbara dagar jag har haft!


I tisdags gick jag in på Siljabutiken här i Uppsala o bokade en resa. Jag o karln min hade planer att åka på kryssning till Tallin. Så blev det... Torsdag anlände Ola till Uppsala. Pengaväxling, kebabrulle o ompackning var det som gällde. Sen iväg mot Stockholm, Frihamnen och Tallin! =)


Kryssningen var helt underbar, både dit o på hemvägen! God mat, fin hytt, paraplydrinkar o massa mys! Flotten bjöd även på bingo, limbo, styrdääns, aluminiumdisco, karaoke, banditer och annat galet. Också västmannen förstås...


I Tallin snurrade vi runt ett tag innan vi kom till hotellet. Det var inte så illa alls... Ett fyrstjärnigt hotell som låg mitt i centrum. Mmmm... Mer hotellboenden åt folket! På lördagen var vi ute på stan o kollade läget - los turistas... =) Och ingen blev gladare än jag då ett lökhus dök upp mitt framför ögonen på mig. Det fanns massor av fint att se och massor av kullerstenar o R-Alkobutiker. På eftermiddagen åt vi på McDonken (för att vara lite exotiska...) Sen var det dags för en tur på stan... Den blev kort. För hela staden gungade under mina fötter o likaså under karlns... Antingen drogade av Donken eller båtresan. Skumt var det i alla fall. Så vi gick hem o sov i 1,5 h innan vi gick ut o åt på en mysig restaurang - kött o vin! Mmmm... Därefter blev det nattklubben på hotellet där de har kunnat satt åldersgränsen vid 45... För ingen var yngre än så... förutom vi då. Det blev många garv under en kort stund. För sen gick vi upp på hotellrummet för att orka med en shoppingdag på söndagen. =)


Oj, det är säkert mycket jag har glömt, men nu får bilderna tala lite för sig själv... =)

                 
    På flotten... ;)                  Slöar i hytten                   Mmmm...

                 
          Tallin                              Ett lökhus!                         Mys...

                 
  Tallink city hotell                     Ett måste...                   Jag är kär!!!

Jag längtar...

Publicerad 2007-04-18 21:36:26 i Allmänt

...tills i morgon vid tolv - för då får jag träffa min älskling
...tills i morgon vid 18-tiden - för då avgår båten mot Tallin
...till helgen - för att det kommer bli mycket mys och äventyr
...till nästa tisdag - för då är tråkkursen som jag läser nu över
...till nästa onsdag - för då fylls kontot på lite grann
...till nästa torsdag - för då kommer mina goa tjejer hit
...till allt bus o mys o snack o det som vi kommer att göra då tjejerna är här
...till Valborg - för då blir det verkligen mycket galenskaper (tjejerna fortf här då!! yeees...)
...till vecka 19 - för då blir det Skövde-mys igen
...till 7:e juni - för då är terminen slut
...till 9:e juni - för då kör vi en favorit i repris med hejarklacken på Stockholm marathon
...till sommaren!!! - för då väntar många härliga äventyr hemma i Jämtland!

Vilken toppenvår att se fram emot! Grymlansch... =)

Eda... Eda..? Var är du..? ;)

Publicerad 2007-04-17 16:51:08 i Allmänt

image10 


På torsdag är det Torsk på Tallin som gäller.
Men jag drar inte dit för att hitta den stora kärleken...
Han har jag redan hittat o han tänkte jag ta med mig!

Vilken sommarkväll!

Publicerad 2007-04-15 10:33:33 i Allmänt

Gårdagen var helt underbar! Efter att ha njutit av solen hela dagen var det dags för grillning på studentvägen med Johan, Emma, Sandra, Sebbe o Jonna. Mmmm...

Vid sjutiden hade jag bjudit hit mina nolletjejer för att äta ost o kex, snacka massvis med strunt o dricka lite vin. Hur gött som helst. Det var så pass bra väder att vi kunde sitta ute hela kvällen. Lina hade tagit med "Våghals" (ett sanning o konsekvens-spel). Vi valde att sitta still o bara ta sanningskorten, så det blev en hel del erkännanden. ;) Jonna kikade förbi en sväng o förgyllde vår tillvaro lite extra också. =) Vid elvatiden begav sig Lina o Maria hemåt. Men Jag o Carro kände att natten var för ung för att ge upp, så vi bestämde oss för att köra på en stund till... Vi satt inne hos mig o snackade strunt o hade det gött till ungefär halv ett då vi bestämde oss för att gå ner på stan o göra den osäker! Det lyckades vi verkligen med... Var på Platina o hade gryymt skoj. Tokdans o värme! Vi gick hem då de stängde o jag kom väl i säng vid fyratiden. Är sååå himla nöjd över kvällens olika delar!


image9

En typisk sommarkväll!

Då har även påsken rusat förbi...

Publicerad 2007-04-11 20:40:33 i Allmänt

Efter många om och men tog jag mig till mina goa hemtrakter. Jag skulle åka med tåget som gick 13.09 från Uppsala. Tåget blev 40 min försenat redan därifrån, pga personalbrist från Sthlm... Hmm? I Hudiksvall vaknar jag upp av att de plingar i högtalarna att det är slutstationen för tåget. VA?!?! Jag skulle ju åka till Sundsvall och byta där. Vi fick sätta oss på bussar och åka till Sundvall och därifrån skulle jag åka tåg, men pga förseningar kunde ju inte det tåget invänta oss som skulle till Östersund. Så de satte in buss även mellan Sundsvall och Östersund... Galenskap... Men jag tog mig ju fram i alla fall. Till slut.


image7
 

Hemvistelsen bestod av en massa goa saker. Jag har hunnit med ganska mycket faktiskt. Eastern med tjejerna, mys med mormor, en stadstur med morschis och farschis, 84-årskalas hos mormor, Gärdnäs med allt vad det innebär (fest i en grillstuga, fiske, mys), besök hos farmor, myskväll hemma i Lit och avslutade med nattligt surr... =)


image6

En härlig och tokmysig påsk, trots mycket blåst...

En helg full av galenskap...

Publicerad 2007-04-01 22:19:12 i Allmänt

Ja, fredagen har jag ju berättat om... Lördagen blev minst lika tokig. Hade tänkt att ta en lugn hemmakväll... Men den blev framskjuten till ikväll istället. Blev medlurad på annat. Vilket jag är himla nöjd över!

På schemat igår stod det middag (quorn o klyftpotatis) och fest med Johan, Frida o Karin. Riktigt mysigt... Därefter var det dags att dra ut på ÖG och släppet på skk-gasquen (Sjuksköterskornas sittning). Det var riktigt skoj! Där möttes vi av en glad sjuksköterskestudernade Jonna & co. Härlig

Kvällen kan sammanfattas av god mat och dryck, saffranspanacotta, tequila, tokdans på hög nivå, plasthandske, galna människor och mycket tok... På hemvägen blev det två varv i rondellen förstås och sen gick vi studentvägen runt för att se till att alla kom hem säkert. =)

Grymt rolig kväll... Lite seg idag, men det var det ju värt!

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela