erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Hilda Klättermus

Publicerad 2013-09-20 14:16:31 i AllmäntIgår skedde den första Klättermus-olyckan. Hilda hade ställt sig på en pall för att nå dit hon ville. Då hon skulle kliva ner åkte pallen bakåt och Hilda framåt. Oj oj oj... Blod, smärta och framförallt rädsla (på flera håll)! Men Hilda imponerar och är en tuff tjej, så det gick hyfsat bra trots omständigheterna.

Då jag senare pratade med mina föräldrar uttryckte jag att hon kanske lärt sig något av det... Min kära pappa svarade med lite ironi i rösten: "Tror du det?! Jag är ju 55 år...!" Så nu vet jag vart Hilda fått dessa Klättermus-gener... Vilken skillnad!

Publicerad 2013-09-19 08:02:36 i Allmänt

Morgonen känns så mycket bättre då Hilda ger en kram, en blötpuss på munnen och glatt säger "hedå mamma!" i dörröppningen... Förra veckan var det två armar som sträckte sig mot en, tårar och "mammaaa, mammaaa!!" som var det sista jag såg/hörde innan jag stängde dörren. 

Det är inte lätt att vara liten. Viktigt att komma ihåg att lilla Hilda fortfarande är liten... Bara 2 år ju. Och då är förändringar inte så enkelt att tampas med. En lillasyster är en STOR förändring!
Fika hos mommamomma

Publicerad 2013-09-18 13:49:10 i Allmänt

Idag åkte jag och tjejerna till mommamomma i Lit. Hon blev jätteglad då vi kom och Hilda hade med sig kort och en teckning som mommamomma fick. Sedan körde Hilda ett rejält träningspass med henne under förmiddagen. Det blir en väldig fart på både 2- och 90-åring då de ses. Kul att se dem tillsammans! Lova låg mest på köksgolvet och njöt av livet...

Att fota en tvååring...

Publicerad 2013-09-17 07:51:31 i Allmänt


Häromdagen skulle jag fota mina små tjejer, då de hade på sig nya kläder från "min norska familj". Jag insåg att det är lättare att fota en tjej på 10 veckor än en som fyllt 2 år...

Lilltjejen börjar bli stor...

Publicerad 2013-09-10 14:58:55 i Allmänt

Lova är nu 9,5 vecka gammal (eller ung, beroende på hur man ser det). Duktig tjej som glatt tränar att hålla det tunga huvudet. Går galant! Men efter en stund blir man ju trött...

Pyssel igen...

Publicerad 2013-09-02 13:02:41 i Allmänt

Idag var jag, Hilda och Lova på Öppna förskolan och lekte. En av anledningarna att gå dit var att hämta den fina gipstavlan som Lova fick göra sist vi var där. Hilda gjorde också en sån då hon var runt 2 månader. Så här har ni resultatet av Hildas och Lovas gipstavlor. Jag älskar de verkligen!

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela