erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Påsken 2011

Publicerad 2011-04-28 20:57:49 i Allmänt

Påsken är över och vi har åkt tillbaka till verkligheten i Skövde. Vi har haft en helt underbar ledighet! Mycket av tiden har tillägnats utomhus. Riktigt skönt! Sol, fiske, grill och en massa mys! Jag bjuder på lite bilder.

               

        
   
        

    

Ibland blir det precis så som man tänkt sig...

Publicerad 2011-04-22 08:37:09 i Allmänt

Nu är det mycket i vårt pussel som är lagt... Känns såå skönt!

Jobb: Ola börjar jobba på SAAB i Lungvik den 23 maj och jag börjar jobba på Mosippans förskola den 1 juni! Nu ska jag bara säga upp mig och avsluta jobbet nere i Skövde först.

Flytt: Första flyttlasset har gått till Lit nu. Allt står i mina föräldrars garage så länge. Vi kommer i alla fall att behöva åka två vändor till.

Boende: 4an på Frösön är fixad. Vi var och tittade på den igår. Känns riktigt bra, både läget och själva lägenheten. Perfekt!

Magen: Växer och sprattlar. MVC i Östersund är äntligen fixat. Var lite krångel från början. Sen har vår vagn kommit. Vi beställde den till Lit och här står den nu. Sååå fin!

Det är en hel den spännande saker som händer här nu! Vi är i Jämtland över påsk och vilar upp oss nu. Har varit här sedan i lördagskväll. Först var vi i Gärdnäs några dagar och bara njöt av lugnet och nu är vi i Lit och fortsätter myset här. Glad påsk allihopa!

Förändring...

Publicerad 2011-04-13 19:20:19 i Allmänt

Varje år brukar jag skriva ett brev till min kära sambo som han får på julafton… Lite tidigt att tänka på det kanske? Men jag vet att år 2009 skrev jag om förändring. Året var fullt av förändringar…

Från Uppsala till Skövde, student till lärare, korridor till lägenhet, särbo till sambo, flickvän till fästmö osv…

Men det känns som det här året kommer att bestå av minst lika mycket förändring… Även om inte förändringarna kommer vara lika många till antal, så är de här förändringarna desto större. Vilket känns heeelt underbart! =)

Från Skövde till Östersund, från platt mage till en liten kula (till en platt igen…), från semestrar där man mest flänger jämtland runt till att vi kan göra sånt även på helger. Och det viktigaste av allt från två till TRE! Från Erika och Ola till mamma, pappa och ..? Spännande!

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela