erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Mamma&dotter-kväll

Publicerad 2011-11-18 20:16:28 i Allmänt

Ikväll är vi hemma och myser. Pappa Ola är ute på gallej, så vi sköter oss själva.

Då vi kom hem från stan åt Hilda och sen badade hon. Det måste vara bland det bästa hon vet. Efter att hon fått sitt bad och lite massage, satte jag henne i babysittern inne i badrummet. Jag ville också värma upp mig, så jag tog en lång skön dusch. Därefter ville Hilda sova, vilket hon fortfarande gör. Jag har ätit norrlänsk sushi, som jag köpte med mig hem för att slippa laga mat idag. Nu tänker jag äta panacotta och dricka te, innan lillan vaknar och vill äta igen. En lugn och skön kväll!


             

             

Uppdatering!

Publicerad 2011-11-16 15:52:43 i Allmänt

Vilket liv man lever. Jag trivs! =)

Vi har haft en lite tung period i lilla familjen. Pappan har haft mycket på jobbet och mitt i allt så drabbas mamman av den värsta magsjukan hon någonsin haft... Perfekt timing! Bättre timing är att min mor är sjukskriven, så hon kunde se efter Hilda då jag knappt kunde ta hand om mig själv. Tack underbara! Men nu är vi på benen igen, pappan börjar få ordning på jobbet och vi har det bra.

Lillan fick vaccin igår, så hon är lite tussig idag. Men hon är tapper och klarar det bra trots allt.

Bjuder på lite nya bilder. Hilda är ett charmtroll utan dess like. Fortsätter hon så här, får pappa det tufft med grabbarna då Hilda blir tonåring... ;)


             

             

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela