erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Här händer det grejer...

Publicerad 2011-09-23 13:09:10 i Allmänt

Hilda växer så det knakar och hon blir mer och mer människa. 6 veckor och 3 dagar, hon har passerat halvmetern med 5 cm och hon väger ca 4850 g. En stor, liten tjej. =)

Hon hänger med allt mer och har börjar visa sitt charmiga leende för oss. Underbara tös! Bland det bästa hon vet är hängmobilen ovanför skötbordet. Där ligger hon och tittar och ler. Det tunga lilla huvudet börjar bli lättare att hantera och hon trivs gott i babysittern.Förra helgen hade hon barnvakt under ca 3 timmar. Mamma och pappa var ute och firade lite genom att äta på restaurang. Hildas mormor och morfar fick ta hand om henne under tiden. Mysigt!

23 dagar...

Publicerad 2011-09-01 16:29:58 i Allmänt

...av förändring och lycka!

Tänk att det helt plötsligt (eller vi visste ju om det i nio månader) dyker upp ett nytt liv. Den vackraste av de alla! Av kärleken mellan två människor skapas det ett nytt liv. Är inte det rätt häftigt? Jag älskar min familj!Jag älskar min dotter!

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela