erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Är hösten här nu?

Publicerad 2010-08-28 23:32:01 i Allmänt

Sommaren har passerat (i alla fall ledigheten) och jag har haft en riktigt bra sådan. Som de senaste åren har jag och min sambo tillbringat större delen av vår ledighet i jämtland. Träffat släkt och vänner, fiskat, myst, varit ute och andats fjälluft och mycket annat. Som ni tidigare sett avslutade vi vår gemensamma ledighet med en helt underbar vecka på Naxos i Grekland.

Nu är vi tillbaka i Skövde. Jag har börjat ett nytt jobb, på Snäckans förskola och har nu avklarat hela 2 veckor redan. Tiden går oerhört fort! Det känns riktigt bra med allt det nya, trots att jag blir lite trött av alla nya intryck. Om några veckor ska jag dessutom läsa på högskolan här i Skövde. En kurs om den pedagogiska inriktingen Reggio Emilia. Spännande!

Men jag önskar att sommaren inte är passé riktigt än...

     
     

Naxos - en helt underbar ö!

Publicerad 2010-08-10 17:31:02 i Allmänt

Det hela började en helt vanlig fredag i den jämtländska staden Östersund... Jag och Ola slank in på resia och kollade på sista minuten-resor. En timme senare gick vi ut med ett kvitto på att vi veckan därpå skulle sätta oss på ett flyg till Grekland. =)

Naxos var resmålet och vi är riktigt nöjda över att det var just där vi hamnade. Vi bilade ner till Stockholm - Arlanda och flög till Santorini. Därifrån åkte vi båt till Naxos. Vi hade en riktigt mysig vecka tillsammans och fick uppleva ett resmål som bjöd på mycket. En sak som var riktigt roligt var att den här ön är ett resmål som många greker semestrar på. De flesta turisterna i staden var just greker. Kul att inte bara springa på skandinavier (så som det ofta kan vara...). Staden var mysig med många små gränder och en helt otroligt fin gammal stadsdel. Labyrinten som den så fint kallades, vilket vi förstod mycket väl då vi gick runt där. =) Veckan bjöd på mycket sol, bad och strandtennis då både luft och vatten var härligt varmt. God mat på olika tavernor och restauranger på stranden, i hamnen och i gamla stan inmundigades. Någon kväll njöt vi dessutom av att sitta och snicksnacka med en en drink i handen några meter från vågskvalpet. Vår resa avslutades med en båtresa tidigt på morgonen, då vi fick uppleva soluppgången över Naxos stad.

Det var en fin avslutning på vår ledighet tillsammans och jag kommer att kunna leva på detta läääänge. =)
Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela