erikao

Jag är en trettioårig tvåbarnsmor, som delar med mig av det som händer i mitt liv. Jag har två döttrar, Hilda och Lova samt en underbar sambo som heter Ola. Vi bor i fina Jämtland, där vi precis köpt ett hus.

Pensionat Oscarsson står nu tomt...

Publicerad 2007-05-02 18:29:22 i Allmänt

I torsdags, fredags och lördags fick "familjen Studentvägen" tillökning. Inte dumt alls. Katten o Madde checkade in på Pensionat Oscarsson, Carro på Hotell Roosen In och Ella tog in på Slink-in. Mycket har vi hunnit med, men underbart är som sagt kort. Alldeles för kort.

 

Mys vid ån, shopping, grillning, Spa m bastu o ansiktsbehandling på Pensionat Oscarsson, tjejsnack, 45 års kalas m allt som hör till (ballongfigurer, fiskedamm o trollkarl), mys hos Jullan & co, söndagsfika på Kalmars, Kina-mat, gemensamma frukostar och Valborg förstås!

 

Valborg, ja vart ska man börja..?

Kvalborg påbörjade vi i bastun med vin o annat smått o gott. Därefter drog vi vidare till Studentvägen 13 o fest hos Oskar o Summer. Inte alls så pjåkigt. Pensionat Oscarsson blev obemannat o endast en gäst återstod den natten. Knepigt? Klockan fyra kom jag i säng den natten o klockan ställdes på sju dagen därpå.

 

Då klockan ringde var det dags att göra sig klar... Efter tre timmars sömn var det lite tungt för Erika att ta sig upp. Men till slut lyckades hon pallra sig hemåt för att sedan inta frukost-fixande på HRI (Hotell Roosen In). Baguetter o champanch (hehe) stod på menyn. Champagnefrukosten inmundigades vid ån i goda vänners lag. SILLA! Då flottar av alla möjliga slag passerat drog vi oss vidare till ekonomikum o där var det som väntat mycket folk. Träffade en massa galna människor o fortsatte att njuta av dagen. Då vi senare på dagen skulle röra oss hemåt för att pyssla på o dricka lite Kahlua fick vi erbjudande om att smyga in på galoppen på norrlands nation. Vilken tur vi hade. Kent han vet vad han gör han... ;) Sedan var det hemgång med pauser på lekplatser o kyrkogårdar som gällde för att slutligen nå målet - en Tjyvens-pizza. Mmm? Sen var det fest på Studentvägen 13 igen. Galenskap! Då hade skaran tyvärr minskat, men det var himla skoj trots detta! =) Då jag o en kompanjon senare på kvällen skulle jobba för att få tillbaka hela skaran igen blev det inte helt som planerat. Skaran minskade ytterligare... Och det blev dubbelbokat på Pensionat Oscarsson. Vilken miss! Festandet fortsattes av vissa enda fram till tretiden. En helt och hållet lyckad Valborg!

 

Då tisdagen kom var det dags för alla gäster att checka ut... Kändes trist att allt det roliga helt plötsligt var över. Men vad gör man? Som hotellägare ska man kanske inte fästa sig vid sina gäster så som vi lyckades göra, vi i "Familjen Studentvägen" alltså.

Säkert mycket som inte kommit med här... Men eftersom helgen avslutades i dimman är det inte så konstigt... Tack alla gobitar för en underbar helg! Ser fram emot sommarens alla tokigheter!

                                  

Kan hända att fler bilder dyker upp... ;)

Kommentarer

Postat av: Jonna

Publicerad 2007-05-02 22:05:48

vi på holiday roosen inn vill tacka för ett underbart gott samarbete! om det skulle bli dubbelbokning här nångång, så e du skyldig mej en gästövertagning ;-) tusen tack för i helgen!! å tusen tack för ikväll å för all uppvaktning!! puss

Postat av: Caroline

Publicerad 2007-05-03 12:21:09

Jag skulle inte ha kunnat sagt det bättre själv! Härliga dagar som blir så bra som bara vi kan göra dom...

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Erika

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela